Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusia halpapuhelimia

2
Matti Vähäkainu

Nokialta uusia halpapuhelimia
Nokia julkaisi tänään kolme uutta puhelinta kehittyville markkinoille. Kaikki kolme laitetta tukevat internet-yhteyksiä ja Nokian omia Ovi- ja Life Tools -palveluita. Nokia panostaa selvästi muun muassa Ovi Mail -sähköpostipalveluun, joka tuo useille näiden puhelimien ostajille ensimmäisen sähköpostilaatikon.

Nokia 2730 classic on kolmikon ainoa puhelin, joka tukee 3G-yhteyksiä. Vuoden kolmannella neljänneksellä julkaistava puhelin on 80 euron hintaan samalla Nokian halvin 3G-puhelin.
Kaksi muuta puhelinta, Nokia 2720 fold ja Nokia 7020, ovat simpukkamallisia, joiden ominaisuudet ovat hieman edellämainittua 2730 classicia riisutummat. Kolmannella vuosineljänneksellä julkaistava 2720 fold tulee maksamaan 55 euroa ja viimeisellä neljänneksellä julkaista 7020-trendipuhelin 90 euroa. Hinnat ovat tuttuun tapaan arvioita, joissa ei ole mukana veroja tai muita lisämaksuja.

Kolmikon tarkempia teknisiä tietoja voit vertailla täällä.


Vasemmalta oikealle: Nokia 2720 fold, Nokia 2730 classic, Nokia 7020


Kommentit (2)

gege (vahvistamaton)

1

Jotain positiivisia uutisia nokialtakin: Osaa ajatella pitkällä tähtäimellä ja pohjustaa markkinoitaan siellä mistä isot rahat 15 vuoden päästä tulevat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja