Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Ovi Store aukesi

10
Matti Vähäkainu

Nokian Ovi Store aukesi
Nokian Ovi Store on nyt auennut ympäri maailman. Nokian julkaisema ohjelmistokauppa on vastaus muun muassa Applen App Storelle ja Googlen Android Marketille, ja tuo käyttäjien ulottuville soittoääniä, teemoja, pelejä, videoita ja hyötyohjelmia.

Ovi Storeen pääsee käsiksi sekä puhelimella että tietokoneella. Osoita selaimesi osoitteeseeen http://store.ovi.com. Vaihtoehtoina on käyttää kauppaa nettiselaimella tai ladata puhelimelle erillinen Store-sovellus. Allekirjoittanut ei saanut ainakaan vielä ladattua sovellusta, mutta sekin on varmasti ladattavissa piakkoin. Selaimella käytettäessä kauppa kuitenkin toimii.
Tietokoneen selaimella Ovi Store ei vielä toistaiseksi toimi Suomessa, mutta esimerkiksi jenkkiproxyllä kauppaan pääsee tutustumaan myös tietokoneen näytöltä. Suomestakin pääsee nyt tietokoneella käsiksi Ovi Storeen. Tarjolla on tällä hetkellä yhteensä noin 900 ilmaista ja maksullista latausta, joista ohjelmia on reilu 250. Käyttö on tällä hetkellä tosin melko hidasta, ilmeisesti sitä käyttää joku muukin.

Lisää materiaalia Ovi Storesta myöhemmin, pysykää kuulolla!

Kommentit (10)

Ddarud (vahvistamaton)

3

Hiukan ehkä masentaa ettei tuoltakaan löydy yhtään multiplayer gamea 5800 XpressMusicille :(.

Vastaa
Zeddy (vahvistamaton)

4

Joopa joo, vähän bugiset ovat vielä, helsinki on ilmesesti GMT +3 ovi sivujen mukaan.... yritin lisätä puhelinta palveluun, olen nyt odottanut 30 minuuttia tekstiviestiä :) ei taida onnistua.

Vastaa
Kerbo (vahvistamaton)

5

Aukesihan se lopulta. Ihan hyvältä näyttää puhelimen ja koneen kautta selatessa.

En itsekään löytänyt mistään puhelimeen ladattavaa ovi store sovellusta. Joku voisi pistää linkin, jos löytää?

Vastaa
Timo (vahvistamaton)

8

Miksei tässä jutussa ole suoraalinkkiä tonne sivustolle, vaikka kyllä sen itsekin löytää :)

Vastaa
Thor1993
Thor1993

9

Aluks toimi tosi hitaasti sivut, mutta atm toimii tosi sulavasti ja hyvin. Ihan hyvän olonen palvelu kunhan saadaan lisää tavaraa sisään, mutta ihan ok alku. Kokeilin 5800:seen ladata jonkun random pelin ja linkki tuli puhelimeen nopeesti ja latas hyvin ja pelikin toimi niinkun piti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja