Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG GD900 läpinäkyvällä näppäimistöllä pian myynnissä

4
Matti Vähäkainu

LG GD900 läpinäkyvällä näppäimistöllä pian myynnissä
LG:n trendikäs GD900 Crystal on tulossa piakkoin myyntiin. Läpinäkyvällä -- ja kosketusherkällä -- näppäimistöllä varustettu Crystal tulee myyntiin 40 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Läpinäkyvän näppäimistön lisäksi GD900 Crystalin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 8 megapikselin kamera, kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3G-yhteydet, WLAN sekä 1,5 gigaa sisäistä muistia, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla. Puhelin tulee myyntiin kahtena värivaihtoehtona, kromin- ja titaaninvärisenä.

Alun perin puhelin oli tarkoitusta saada kauppoihin toukokuun aikana, mutta näillä näkymin puhelin saadaan kauppojen hyllyille aikaisintaan kesäkuussa. Hintaa puhelimelle ei ole vielä julkaistu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
kikuu (vahvistamaton)

2

Näytti hieman siltä, että tuo kostuskäyttö ei suju kunnolla. Ainakaan tuon näppäimistön kautta zoomaus, voluumin vaihto sun muu taitaa olla tehty vain tyylin takia. Jos tästä joskus joku 2nd gen tulee, niin uskoisin, että toimisi aika unelmasti. Idea on kuitenkin hyvä. Jos tuohon saisi vielä pelejä samalla tavall kuin iPhoneen, niin voisi olla aika jänniä nuo ohjaukset kun voisi käyttää molempia kosketuspintoja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juupa juu... (vahvistamaton)

3

Uskoisin että tuo videolla näkyny malli oli viel proto. Itse kauppoihin tuleva malli kai toimii hieman sutjakammin. En kyllä tiedä plajoakaan tuon näppäimistön tekniikasta, että saisiko sitä nopeammin toimimaan. Sentaan oikeasti erillainen puhelin =D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Yukki (vahvistamaton)

4

Sais pistää lg vähä isompaa näyttöä näihin ettei aina sitä samaa 3-tuumasta, 3,2-3,5" ees.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja