Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta puhelin PS3-ominaisuuksilla

3
Matti Vähäkainu

Sony Ericssonilta puhelin PS3-ominaisuuksilla
Sony Ericsson julkisti tänään Satio-lippulaiva mallin lisäksi myös kaksi muuta puhelinta. Sony Ericsson Yari on liukukantinen pelipuhelin viiden megapikselin kameralla ja Sony Ericsson Aino liukukantinen kosketusnäyttöpuhelin kahdeksan megapikselin kameralla.

Sony Ericsson painottaa Yarin peliominaisuuksia, joihin kuuluvat tuki yrityksen PlayNow Arenalle, kiihtyvyysanturi elepeleille ja valikoima esiasennettuja pelejä.
Mielenkiintoisempi kahdesta tulokkaasta on kuitenkin Sony Ericsson Aino, jota voi leikkisästi kutsua pleikkaripuhelimeksi. Kahdeksan megapikselin kameran ja kosketusnäytön lisäksi puhelimen kantava ominaisuus on sen tuki PlayStation 3 -konsolin Remote Play -ominaisuudelle. Remote Playn avulla Ainoa voidaan käyttää PS3:lla (tai lähiverkkojaoissa) sijaitsevien videoiden, kuvien ja musiikin toistoon WLAN- tai 3G-yhteyden avulla. PSP:lle suunniteltu ominaisuus tukee myös PlayTV:n, eli PlayStation 3:n digitelevision, käyttöä. Pelaamisesta Remote Playn avulla Sony Ericsson ei kuitenkaan maininnut mitään.Sekä Sony Ericsson Yarin että Sony Ericsson Ainon tarkemmat tekniset tiedot löydät vertailustamme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Monty (vahvistamaton)

2

Vielä kun päivittäisivät samat ominaisuudet Xperiaan niin en pistäisi pahakseni.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Xperia W.M (vahvistamaton)

3

Eikö Xperiassa ole Windows Mobile??,sitten EI kiinnosta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja