Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta F1-puhelin kosketusnäytöllä ja 1GHz prosessorilla

8
Matti Vähäkainu

Acerilta F1-puhelin kosketusnäytöllä ja 1GHz prosessorilla
Helmikuussa Mobile World Congress -messuilla matkapuhelinkilpaan ilmoittautui yksi uusi tekijä. Tietokonevalmistaja Acer kertoi suunnitelmista tuoda puhelimia markkinoille vielä kuluvana vuonna. Nyt nuista puhelimista on kerrottu lisää Computex-messuilla.

Puhelinkolmikon lippulaivana toimii F1-koodinimeä kantava kapula. Puhelimessa on Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä ja sen prosessorina toimii Toshiba TG01 -puhelimesta tuttu 1GHz Snapdragon. Puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat 3,8 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, GPS, 3G-yhteydet, HSDPA, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja 3,5mm kuulokeliitin. WLANista ei puhuttu mitään, mutta todennäköisesti sekin kuuluu pakettiin.

Acer F1

Keskimmäinen Acer-puhelin on koodinimeltään L1, joka on liukuvalla numeronäppäimistöllä ja 2,8 tuuman kosketusnäytöllä varustettu keskisarjalainen. Viimeisenä ja tässä tapauksessa myös vähäisimpänä on C1, jossa on sama 2,8 tuuman kosketusnäyttö ja kahden megapikselin kamera.


Acer L1


Acer C1

Acer lupaa puhelimia markkinoille jo syyskuussa, mutta hinnoista ei ole vielä tietoa.

Kommentit (8)

P. V. (vahvistamaton)

1

Olen saanut Windowsista tarpeeksi jo tietokonepuolella, joten sellaista hidastelevaa tietoturvaongelmaista bugikasaa kyllä halua matkapuhelimeen.

Vastaa
Thundermand (vahvistamaton)

2

P.V.

Luuletko että Windows Mobile on XP, joka on käännetty kännyköille? Ei, Windows Mobile on oikeasti hyvä. Symbianit ja muut jää selvästi jälkeen.

Vastaa
Jasu (vahvistamaton)

3

Mitenhän mahtaa olla akun keston laita 1GHz prossulla?
Omassa SE:n X1:ssä hyrrää 528MHz prosessori Windows Mobile 6.1:llä ja tietyt toiminnot kyllä kaipaisi lisätehoa.

Tuosta Acerista puuttuu qwerty, muuten vois olla todella hyväkin puhelin.

Vastaa
abx (vahvistamaton)

4

Thundermand, se on vain katsos siitä kiinni, että joillain ihmisillä napsahtaa päässä kun kuulee sanan windows ja sitä on alettava heti haukkumaan, tuokin P.V.:n mielipide perustui tietokoneisiin vaikka tässä tosiaan oli kyse puhelinhommista, niin kuin sinä sanoit!!!

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

5

Sana acer tuo minulle mieleen vain laaduttoman halpis tietokoneeen. Nyt kun he alkavat tekemään puhelimia, niin veikkaan että brändäys pitää laittaa noissa puhelimissa nurinkurisesti toisin päin; ainakaan kuvien perusteella nuo eivät ole mitään halpis puhelimia.

Vastaa
Windows on PARAS (vahvistamaton)

8

Windows XP kin on kyllä hyvä jos menee modailemaan sp3 xp:tä... XP käyttöjärjestelmästä saa kyllä niin vakaan, että pitää mennä koodaamaan jotain ennenkuin kaatuu tai rupee takkuilemaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja