Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 heinäkuussa Suomeen

16
Matti Vähäkainu

Nokia N97 heinäkuussa Suomeen
Eilen Yhdysvalloissa kauppoihin saapunut Nokian lippulaivamalli saapuu pian myös Suomeen. Nokia julkaisi lehdistötiedotteen, jonka mukaan N97:n myyntitoimitukset alkavat 2. heinäkuuta. Puhelin tulee Nokian nettikaupan lisäksi myyntiin Nokian Aleksanterinkadun myymälään Helsinkiin sekä jälleenmyyjille ympäri maan 9. heinäkuuta.

Henkilökohtaisella Internetillä mainostettava N97 on varustettu huipputekniikalla. 3,5 tuuman näytön alle on pakattu liukuva QWERTY-näppäimistö, 5 megapikselin kamera salamalla, 32 gigaa flash-muistia, microSD-muistikorttipaikka, 3G-yhteydet, WLAN, GPS ja paljon muuta. Tarkemmat tekniset tiedot löydät vertailustamme.
Puhelimen yksi kantavista ominaisuuksista on sen kustomoitava aloitusnäkymä, johon saa valittua haluamansa widgetit. Widgetit voivat näyttää reaaliaikasta tietoa muun muassa Facebookista, uutispalveluista, sähköposteista ja säästä. Samalla ensimmäistä kertaa Nokialaisessa on esiasennettuna yrityksen vasta julkaisema Ovi Store (tai suomalaisittain Ovi Kauppa), joka tarjoaa muun muassa ilmaisia ja maksullisia sovelluksia, soittoääniä, teemoja ja videoita.

Puhelimen suositushinta on 729 euroa, mutta liikkeissä ja verkkokaupoissa sitä tullaan myymään varmasti alle seitsemällä sadalla.

Kommentit (16)

MSuomi (vahvistamaton)

3

Mielelläni olisin ostanut pois, kunhan hinta hieman tippuu. Mutta kun menivät jättämään 3D-kiihdyttimen pois, niin enpä oikein tiedä... Harmi...

Vastaa
Thor1993
Thor1993

6

Onhan niissä myös softassa eroa. N97 saa kaikenlaisia widgettejä "työpöydälle" mutta 5800 ei. Ainakaan ilman lisäohjelmien asennusta.

Vastaa
Teemu (vahvistamaton)

7

Pitääkö muuten paikkansa, ettei tässä ole "skandinäppistä"?

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

8

"Pitääkö muuten paikkansa, ettei tässä ole "skandinäppistä"?"

Näin muistelisin jostakin arvostelusta lukeneeni. En nyt tähän hätään kuitenkaan kyseistä artikkelia löytänyt. Pienehkö miinus, jos nämä ääkköset tosissaan puhelimesta puuttuvat.. :(

Vastaa
Teemu (vahvistamaton)

9

Eikä ihan pienehkökään miinus, jää ainakin omalla kohalla sen takia kauppaan tämä laite.

Vastaa
hansu40
hansu40

11

Sain puhelimen nokialta suoraan kotiovelle perjantaina,ja olen arvostellut laitteen,ja myyntiin menee,muuta hyvää tai uutta en löytänyt kun muistin.

Vastaa
hansu40
hansu40

13

Täällä se oli eilen mutta joku poistanut kun ei ollut mieleinen arvostelu.Mutta tosi se on halvan oloinen tekele jossa 5800 musiikkipuhelinen ja n95 puhelimen ominaisuudet isommalla muistilla.Varmaan poistettu myös sen takia että voisivat erehdyttää ihmisiä ostamaan tälläisen puhelimen joka taas on ihan edes vastuutonta.

Vastaa
nokiaboy (vahvistamaton)

14

Msuomi vois ostaa itelleen läppärin ku märisee vain jostain 3D kiihyttimestä, Nyt on kyse puhelimesta jossa on Kunnon Business Toiminnot helposti Käytettävissä,

Vastaa
hansu40
hansu40

15

Näyttää olevan tuo kauhu01 yleinen marisija täällä, kun katselee kommentteja, ilmeisesti kateellinen niin kuin suomalaiset yleensäkin, jos jollaine toisella on jotain mitä itsellä ei ole tai varaa hankkia.

Vastaa
nokiaboy (vahvistamaton)

16

ainakin itse aion heti ostaa tuon puhelimen kunha tulee myyntiin, minusta se on ihan mahtava vaikkei ole 8m kameroita ja 3D kiihyttimiä. ja nokiaa olen aina käyttänyt, enkä vaihtais vaikka tulis 500m kameralla ja 100000 Gigan muistilla,ja ajatusten lukevalla näppäimistöllä ole sony erickson taikka joku muu turhan päiväinen kapistus

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja