Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt voit päivittää iPhonesi 3.0-versioon

20
Markus Lehtiniitty

Nyt voit päivittää iPhonesi 3.0-versioon
Apple on tuonut iPhone-käyttöjärjestelmän 3.0-ohjelmistopäivityksen odotetusti saataville tänään. Kaikki iPhone-käyttöjärjestelmää hyödyntävät laitteet ovat päivitettävissä uuteen versioon - mukaan lukien iPod touchit, joiden päivittäminen kuitenkin maksaa 7,99 euroa. iPhone ja iPhone 3G päivittyvät ilmaiseksi. Perjantaina Yhdysvalloissa sekä muutamilla muilla markkinoilla ja heinäkuussa Suomessa myyntiin tuleva iPhone 3G S sisältää iPhone 3.0 -ohjelmiston jo esiasennettuna.

Päivittäminen tapahtuu kytkemällä iPhone tai iPod touch tietokoneeseen, minkä jälkeen iTunesista klikataan "Etsi päivityksiä" -kohtaa ja jatketaan ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti.
Uusi iPhone 3.0 -ohjelmistoversio tuo mukanaan monia enemmän ja vähemmän tärkeitä uudistuksia ja uusia ominaisuuksia. Näihin lukeutuvat tekstin kopioi ja liitä -toiminto, multimediaviestituki, uusi sanelinsovellus, Spotlight-haku, tuki stereo-Bluetoothille sekä parannettu kalenteri. Lisäksi vaakasuuntaista näppäimistöä voi käyttää aiempaa useammissa ohjelmissa tekstiä syötettäessä. Lisää iPhone 3.0:n uudistuksista tietoa löytyy Applen omilta sivuilta. Katso myös aiempi uutisemme aiheesta.

iPhonensa operaattorilukituksesta vapauttaneille puolestaan ilahduttava tieto on, että iPhone 3.0:nkin kohdalla tämä onnistuu. Uutisoimme aiemmin tänään iPhone 3.0:n murtuneen jo ennen sen tuloa saataville. Käyttäjille ultrasn0w-nimen saanut lukituksenpoisto-ohjelma tullee saataville jo aivan lähiaikoina, mahdollisesti ylihuomenna perjantaina.

iPhone 3.0 tuo kokonaisuutena niin paljon uutta, että ainakin päivityksen ilmaiseksi saavien iPhone-omistajien kannattanee päivityksen vaiva nähdä.

Jos päivität iPhonesi, niin olisi mukavaa kommenteissa kuulla mielipiteitä uudistuksista ja käyttökokemuksia.

Kommentit (20)

jukka (vahvistamaton)

1

Tällä hetkellä iPhonen aktivointipalvelin on alhaalla -- iTunes kyllä hakee uuden ohjelmistopaketin, mutta ei suostu asentamaan sitä koska aktivointipalvelimeen ei saada yhteyttä.

Vastaa
Frequency (vahvistamaton)

2

Sain ladattua ohjelmiston ja asennettua onnistuneesti :)

Vihdoin skandit näkyvät suoraan näppäimistössä eli Ä ja Ö löytyy suoraan! Vielä testauksen alla uudet ominaisuudet mutta hyvältä vaikuttaa. x)

Vastaa
hemuli (vahvistamaton)

3

mitenkä sait sen toimiin? itelläni se valittaa kokoajan tota aktivointipalvelua

Vastaa
Sande (vahvistamaton)

4

Yritin jo aamulla 06.00 ladata päivitystä - eikä onnistunut.
Nyt illalla yritin uudelleen, mutta nyt jouduin itsekin toteamaan palvelimen olevan poissa pelistä.

Toivotaan, että se palvelin alkaa pelittämään ja saadaan iPhonet päivitettyä.

Aurinkoista jatkoa!

Vastaa
Sande (vahvistamaton)

5

Nyt näyttää siltä, että saan kuin saankin sen asennettua.
Tätä onkin jo odotettu!

Vastaa
Vkat
Vkat

6

Itsellä joutui muutaman kerran painelemaan uudestaan aktivointiongelman takia, mutta kyllä se siitä sitten lähti ja nyt päivittyy parasta aikaa. Sitä odotellessa. :)

Vastaa
Jantse (vahvistamaton)

7

Hmm... hyvä, että toimii. Omassa päässä pätkii vielä...

Vastaa
JatZibui (vahvistamaton)

8

Onko sitten sattumaa, mutta kävin Storen puolella latailemassa jotain niin että kysyi tunnuksia, jotka tietty laitoin kehiin, tämän jälkeen myös yhteys aktivointipalvelimeen onnistui yllättäen.

Vastaa
Dr. Blind (vahvistamaton)

10

Loistavaa, stereobluetooth tuli vihdoinkin ja toimii mainiosti, kokeilin jo viiden nokialaisen ja yhden sonymallin kanssa. Ainoastaan raidan vaihdossa jotain häikkää, muuten ok.

Vastaa
damn (vahvistamaton)

11

en tiä johtuuko tästä uudesta päivityksestä vai mistä mutta tuossa pari tuntia päivittämisen jälkeen kun koitin käynnistää iphonen uudestaan niin se vaan yksinkertaisesti tilttas. nyt muutaman tunnin ollu tuossa tuo omenan kuva eikä liiku mihinkään. ei pysty boottaamaan tai mitään. mykkä mikä mykkä.

Vastaa
Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

12

Ota akkua irti. Ainiin, eihän se tässä ihan niin vaan onnistunutkaan.. :) Hieno ominaisuus.

Vastaa
Juha123 (vahvistamaton)

13

Sain asennettua uusimman 3.0 päivityksen ja ainakin näppäimistön puolelta ä:n ja ö:n lisäykset olivat positiivinen yllätys :) Ja ne joilla ei suostu ottamaan yhteyttä aktivointipalveluun niin sammuttakaa iphonenne johto ollessa koneessa kiinni ja käynnistäkää uudelleen se auttoi ainakin minulle kun valitti tuota aktivointia ! :)

Vastaa
sepi (vahvistamaton)

14

Kohuotsikot huutaa: "PÄIVITYS OLI FLOPPI, SERVERIT KAATUIVAT EIKÄ LATAUKSET TOIMINEET!!!!!!"

Vai huudetaanko näin vain Nokian tapauksessa?

Vastaa
Semi (vahvistamaton)

15

Olen ajanut tuota 3.0 käyttistä jo Beta 1 versiosta asti. Beta 5 tuntui jo aika stabiililta, ja muutos näistä Betoista viralliseen versioon on ollut aika kivuton... Eli näkyviä muutoksia ei ole.

Hauskinta on se että Jailbreikkausta ei oikeasti ole kauhean paljon kaivannut. Ja nuo "uudet" ominaisuudet:
- Skandinäppis, Tethering, CopyPaste, Voice Memo, MMS, Stereo BT

... Kaikki nämä ovat "must" omaisuuksia, joita ilman ei voi elää. Ihmetyttääkin miten 3G on aikoinaan julkaistu ILMAN näitä.

Kun vertaa 3.0 ja 2.2JB versioita keskenään, niin ominaisuudet mitä tuosta jailbreikatusta on jäänyt kaipaamaan:
- Videokuvaus!
- Teemaus (winterboard)
- Starttiruudun kustomointi, reflected icons, 5 icon quickbar, jne.
- Terminal/shell (paras SSH terminaali) ja ssh serveri
- MobileTerminal+MobileFinder

... Toisaalta perjantaina (suomessa voi olla jo lauantai), tulee ulos "virallinen" jailbreak ja ultrasn0w, joten 3.0 tulee aukeamaan ihan uudella tavalla :)

Beta version kanssa tuli testattua jo yhtä jailbreakia, mutta esimerkiksi winterboard ei toiminut ollenkaan, joten pitää myös odottaa että noi jailbreak softat saadaan 3.0 tasolle ennenkuin tuosta 3.0:n jailbreakista on oikeasti paljon hyötyä.

Itse olen tosiaan ollut ihan tyytyväinen.

Vastaa
Asentaja (vahvistamaton)

16

Aika pätevä päivityspaketti, mutta jotenkin näyttää, että antaa JB:n koodareiden suunnitella päivitykset ja sitten kun ne on valmiiksi testattu ja hyväksi havaittu, niin voi lisätä ne päivityksellä.

Vastaa
kimmo (vahvistamaton)

17

Yritin päivittää uutta ohjelmistoa, muuttei millään onnistunut.
Itune ja ssafari oli päällä, ja myös konffasin macilla kaikki asetukset precompletioniksi. Ei vaan toimi. Sitten sain huoltoon viedessäni kuulla huoltomiehiltä, että tuo minun puhelimeni onkin Nokia 3210.

Vastaa
esko (vahvistamaton)

18

joo.3.0 ohjelmiston päivitys . osa ohjelmista ei enää toimi esim joost,menee päälle, kun leffa aukeaa niin menee kotivalikkoon ,ei tehnyt ennen sitä.truphone sama juttu ???

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja