Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Myynti murskasi odotukset: yli miljoona iPhone 3G S:ää myyty

8
Markus Lehtiniitty

Myynti murskasi odotukset: yli miljoona iPhone 3G S:ää myyty
Apple on tiedottanut, että se on myynyt yli miljoona iPhone 3G S -puhelinta kolmessa päivässä. iPhone 3G S tuli Yhdysvalloissa ja muutamilla muilla suurilla markkinoilla saataville viime viikon perjantaina ja miljoonan myydyn puhelimen raja ylittyi siis jo sunnuntaina. Alun perin muun muassa useat analyytikot odottivat ensimmäisen viikonlopun myyntimäärän jäävän noin 500 000 puhelimeen.

Applen tiedotteesta löytyy myös kommentti yhtiön sairauslomalla vielä toistaiseksi olevalta pääjohtajalta, Steve Jobsilta: "Asiakkaat äänestävät ja iPhone voittaa. Yli 50 000 sovelluksen ollessa saatavissa Applen vallankumouksellisesta App Storesta, iPhonen asema on vahvempi kuin koskaan". iPhone 3G S:n avausviikonlopun myynti sujui samaa tahtia kuin edeltäjänsä - huolimatta vaatimattomammista uudistuksista. Lisäksi iPhone 3G S tuli myyntiin vain kahdeksassa maassa iPhone 3G:n 21 avausmaahan verrattuna.
Samalla Apple tiedotti, että viime viikon keskiviikkona ladattavaksi tullutta iPhone 3.0 -käyttöjärjestelmäpäivitystä on ladattu jo yli kuusi miljoona kertaa.

iPhone 3G S:n uudistukset edeltävään iPhone 3G -malliin ovat melko pieniä. Se sisältää nopeamman prosessorin, enemmän RAM-käyttömuistia ja tukee korkeampia datanopeuksia 3G-verkossa. Apple lupaa 3G S:n olevan yleisesti ottaen kaksi kertaa niin nopea kuin edeltäjänsä. Lisäksi 3G S:n tärkeimpiin uutuusominaisuuksiin kuuluvat videokuvaus ja digitaalinen kompassi.

Suomessa iPhone 3G S tulee myyntiin heinäkuussa Soneran kautta.

Kommentit (8)

Abexi
Abexi

1

^^Maukan kommentti alkaa olemaan jo aika nähty juttu, oli vielä hieno juttu joku aika sitten mutta nyt se on jo niin käytetty loppuun, että ei siitä jaksa kukaan enää edes vouhottaa.

Asiaan:
Aika mukavasti myynyt jos kerran tosissaan on noin paljon mennyt kaupaksi, itse en olisi uskonut.

Vastaa
Dreamlore
Dreamlore

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Anonymous User:

Mut iPhone on parempi. Se myi ainaki ziljoona kertaa enemmä, jote se on paremmi ku Nokia ja kaikki muut yhteensä!!!111!

Taas näitä joiden viikkoraha ei siihen iPuhelimeen riittänyt.
Mutta tottahan se on että iPhone nyt vaan on parempi kuin Nokian purkat. Ja ei, itse en omista, koska luulin että Nokialla olisi jotain tarjottavaa - erehdyin. Viimeinen Nokialainen menossa...

Vastaa
LoBer
LoBer

3

eipä olisi oikeasti uskonut, monien arvioiden mukaan olisi jääny tosi vaisuksi. ei ole ollut jonojakaan oikein :o mutta pitäs ny saada ilman kytkyä ja halvemmalla hinnalla niin voisi harkita ostaa. myös sonera on päätöksen tiellä pahasti :s

Vastaa
aksu (vahvistamaton)

4

Lober, itse ostin oman iphone 3g :n (16gb) noin vuosi sitten italiasta prepaid liittymällä varustettuna eikä kyseissä puhelimessa ole mitään operaattori ym lukkoja. Hintaa oli muistaakseni n 500-550e. Muistan jonkun suomalaisen nettisivun joka toimitti lukkiutumattomia iphoneja, mutta tietysti en nyt juuri saa päähän mikä se oli. Hinta tosin oli sen verran paljon, ettei tulisi mieleen harkita kyseistä puhelinta. Muistaakseni iipuhelimeen oli kirjoitettu 700 vai 800 euron hintalappu, 16 gigan malli oli kyseessä.

Vastaa
tissu (vahvistamaton)

5

Applesta seuraava uskonlahko? Jää Daavidin Oksa- ja Scientlogien-lahkot kakkoseksi.

Vastaa
(vahvistamaton)

7

Applen ilmoittamat luvut koskee kauppiaille toimitettuja puhelimia ei toki myytyjä!! Tarkkuutta näihin juttuihin kiitos

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja