Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Murtotyökalu julkaistiin iPhone OS 3.0:lle

1
Matti Vähäkainu

Murtotyökalu julkaistiin iPhone OS 3.0:lle
Jailbreak- eli murtotyökaluja iPhoneille kehittävä iPhone Dev Team on julkaissut ultrasn0w-nimisen lukituksenpoisto-ohjelman iPhone 3G -puhelimille ja uudelle OS 3.0 -käyttöjärjestelmäversiolle. Ultrasn0w-ohjelmaa esiteltiin ensimmäistä kertaa videolla jo viime viikon maanantaina, jolloin uutta iPhone OS 3.0:aa ei oltu vielä edes julkaistu, ja lopullista julkaisuakaan ei tarvinnut odottaa kuin kuusi päivää.

Ultrasn0w avaa operaattorilukon iPhone 3G -puhelimesta, johon on päivitetty uusi iPhone OS 3.0 -käyttöjärjestelmäversio. Yhdessä redsn0w- tai PwnageTool-jailbreak-työkalujen kanssa toimiva ultrasn0w tulee mitä todennäköisimmin toimimaan myös Applen uuden iPhone 3G S:n kanssa, joka tulee Suomessa myyntiin heinäkuussa, sillä se on hyvin paljon edeltäjänsä kaltainen.
Yksinkertaiset ohjeet operaattorilukon purkamiselle löytyvät iPhone Dev Teamin blogista, mutta Puhelinvertailu.com ei ota (kuten eivät työkalun kehittäjätkään) vastuuta mahdollisista komplikaatioista.

Kommentit (1)

Quiote
Quiote

1

Hatun nosto, nopeaa toimintaa =)

Selkeä pettymys kylläkin odotti kun luin että ultrasn0w pitää ladata Cydialla valmiiksi jailbreikattuun puhelimeen. Odotin samaa linjaa että "kräkkäyksen" voi hoitaa tietokoneella alusta loppuun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja