Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Heron - mukana kuorrutettu Google Android

6
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti Heron - mukana kuorrutettu Google Android
HTC on julkistanut uuden Hero-puhelimen. Kyseessä on Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu laite. Androidin päälle HTC on rakentanut oman HTC Sense -käyttöliittymänsä.

Heron ominaisuudet ovat pitkälti yhtenevät aiemmin julkistetun HTC Magic -mallin kanssa, mutta Hero tarjoaa muutamia parannuksia. Magiciin verrattuna Hero tarjoaa muun muassa paremman, tarkuudeltaan viiden megapikselin automaattitarkenteisen kameran, 3,5 millimetrin standardin kuulokeliitännän sekä paremmat toiminta-ajat.

Uutta on myös HTC Sense -käyttöliittymä. Idea on melko pitkälti vastaava kuin HTC:n Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle suunnittelemassa TouchFLO-käyttöliittymässä: tärkeimmät toiminnot tuodaan paremmin, selkeämmin ja näyttävämmin esille. Mukana Sense-käyttöliittymässä on myös Scenes-toiminto, jonka avulla voi helposti vaihtaa puhelimen asetuksia työ- ja vapaa-aikatilojen välillä. Ominaisuus vastaa siis lähes täysin Nokian tuoreimmista E-sarjalaisista löytyvää Tilat-ominaisuutta.Lisäksi tarkasteltaessa henkilöiden tietoja yhdistyy tavallisiin yhteystietoihin myös niin sähköpostit kuin päivitykset verkostopalveluista, kuten Facebookista ja Twitteristä.

HTC Hero on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin (900/2100 MHz) HSPA-tuilla. Sen kosketusnäytön koko on 3,2 tuumaa ja tarkkuus tuttu 320x480 pikseliä. RAM-muistia HTC Herossa on sisäänrakennettuna 512 ja ROM-muistia 288 megatavua. Lisäksi laitteesta löytyy microSD-muistikorttipaikka. Muihin Heron tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat GPS-paikannus, digitaalinen kompassi, kiihtyvyysanturi sekä Bluetooth- ja WLAN-yhteydet.

HTC Heron mitat ovat 112x56,2x14,35 millimetriä ja painoa sillä on 135 grammaa. Heron valkoisen version kerrotaan olevan päällystetty Teflon-pinnoitteella, joka tekee puhelimen pinnasta samalla sekä mukavan koskettaa että kestävän. Heron akku tarjoaa 1350 mAh:n kapasiteetin, joka riittää 7 tunnin puheaikaan ja 750 tunnin valmiusaikaan 3G-verkossa.

HTC Hero on tulossa markkinoille Euroopassa jo ensi kuun aikana. Saatavuudesta Suomessa ei vielä ole tietoa. Toistaiseksi Suomen markkinoilla ei ole vielä ainuttakaan Android-alustan puhelinta. Saunalahti on kuitenkin tuomassa HTC Magicia Suomeen. Saunalahden suunnitelmista HTC Heron suhteen ei kuitenkaan vielä ole tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Siggy
Siggy

1

Vaikuttaa renderöidyssä kuvassa ohuemmalta kuin 14,35 millimetriä. Lienekö käynyt photoshop-mallisessa rasvaimussa.

Vastaa
LoBer
LoBer

3

Ihan fiksun näköinen. Asettuisi kytkyjen kanssa 300 euron pintaan, ja kun elisan kanssa sama firmaa toi saunalahti nii vois harkita :p Siistin näkönen puhelin, hyvät specsit mun tarpeisiin ja käytettävän näköinen käyttis ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
qwerty (vahvistamaton)

5

Mahtaapi tuo leuka olla vähän ikävä kun pitää puhelinta housujen taskussa :/

Vastaa
EmDzei
EmDzei

6

Onhan kapasitiivinen kosketusnäyttö, onhan?
<br/>
<br/>Esittelijät voisivat mainita tämän tiedon jo valmiiksi, esim. "kapasitiivinen kosketusnäyttö 320 x 480 pikseliä..".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.