Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

N97 myyntiin Briteissä ilmaisilla Skype-puheluilla

4
Matti Vähäkainu

N97 myyntiin Briteissä ilmaisilla Skype-puheluilla
Brittiläinen mobiilioperaattori 3 on aloittanut myymään Nokia N97 -älypuhelinta kytkykaupalla. Vaikka N97 on jo ollut Briteissä tarjolla jo hetken aikaa -- vieläpä ilman operaattorilukkoa -- niin 3 tarjoaa ensimmäisenä operaattorina mukaan ilmaisia Skype-puheluita. 3 tarjoaa ilmaista VoIP-puhetta myös muille Skypeä tukeville puhelimille.

Halvimmillaan puhelimen saa ilman kertamaksua 35 punnan (41 euron) liittymäpaketilla, jonka kesto on 18 kuukautta. 300 puheluminuutin tai tekstiviestin pakettiin ei kuitenkaan kuulu rajatonta dataa, joka maksaa erillisenä 5 puntaa lisää.
Puhelimen saa omakseen myös 320 punnan (377 euron) Pay As You Go -kertamaksulla, jolloin kuukausimaksu vaihtelee tilattavien palveluiden ja pakettejen mukaan.

N97 tulee Suomessa myyntiin heinäkuun alussa, mutta Skype-paketteja ei ole tiedossa. Jo nyt puhelimen voi ennakkotilata muun muassa Nokian Online Kaupasta.

Kommentit (4)

jepjep (vahvistamaton)

1

No hohhoijaa.. "pakettejen"? missä on oltu äidinkielen tunnilla... oikea sana lienee pakettien.

Vastaa
jepjep (vahvistamaton)

4

Yukki: Oikeinkirjoitus tahtoo vain kertoa uutisen laadusta, joka tälläisellä uutissivustolla kertoo sivuston laadusta. Ja mitä laadukkaampi sivusto, sitä enemmän kävijöitä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja