Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonera tuo iPhone 3GS:n vasta 31. heinäkuuta

3
Markus Lehtiniitty

Sonera tuo iPhone 3GS:n vasta 31. heinäkuuta
Sonera on ilmoittanut aloittavansa kolmannen sukupolven iPhone-mallin, iPhone 3GS:n, myynnin 31. heinäkuuta 2009 eli noin kuukauden päästä.

Apple julkisti iPhone 3GS:n 9. kesäkuuta WWDC-tapahtumassaan ja Yhdysvalloissa sekä muutamilla muilla suurilla markkinoilla iPhone 3GS tuli myyntiin jo 19. kesäkuuta.
Sonera on avannut verkkosivustolleen sivun, jolla iPhone 3GS:stä voivat ilmoittaa kiinnostuksensa ja jättää yhteystietonsa jolloin heihin otetaan myöhemmin yhteyttä puhelimen saapuessa kauppoihin.

Toistaiseksi Sonera ei ole hiiskunut iPhone 3GS:n tulevasta hinnoittelusta tai sen kanssa saataville tulevista liittymäpaketeista. Näistä luvataan kuitenkin tiedottaa Sonera.fi-sivustolla ja Sonera Kauppa -myymälöissä heti, kun ne on vahvistettu. Uusikin iPhone tullee kuitenkin saataville vain kytkykauppamallilla ja Suomessa vain Soneralta.

iPhone 3GS eroaa edeltäjästään iPhone 3G:stä muun muassa nopeammalla prosessorilla ja suuremmalla RAM-muistin määrällä, paremmalla 3,2 megapikselin automaattitarkenteisella kameralla, videokuvaus- ja muokkausominaisuuksilla sekä sisäänrakennetulla digitaalisella kompassilla. Ulkonäöltään 3GS vastaa vanhaa iPhone 3G:tä. Lisätietoa iPhone 3GS:stä löytyy aiemmasta uutisestamme.

iPhone 3GS on käynyt maailmalla kaupaksi jopa yllättävänkin hyvin. Ensimmäisen myyntiviikonlopun jälkeen Apple kertoi sitä myydyn jo yli miljoona kappaletta.

TeliaSoneran lehdistötiedote asiasta

Kommentit (3)

Aapeli (vahvistamaton)

2

"- Emme tiedä, onko joku muu tehnyt sopimuksen Applen kanssa."

...sama lähde...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja