Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Ovi Maps -puhelinsovellus valmis

6
Markus Lehtiniitty

Nokian Ovi Maps -puhelinsovellus valmis
Nokian karttasovelluksen uusin versio, Ovi Maps 3.0, on valmistunut Nokian Beta Labs -palvelusta. Aiemmin vastaava sovellus on tunnettu nimellä Nokia Kartat (Nokia Maps).

Alun perin Nokia julkaisi Ovi Maps 3.0:sta beta-version jo viime vuoden joulukuussa. Valmistumista edelsi kesäkuun alkupuolella julkaistu viimeinen, jo lähes valmiiksi tiedetty, beta-versio.
Nokia ei kerro tarjoaako nyt julkistettu valmis versio muutoksia aiempaan viimeiseen testiversioon verrattuna. Luultavasti kahta versiota erottavatkin vain pienet bugikorjaukset.

Vanhaan Nokia Maps 2.0:aan verrattuna Ovi Maps 3.0 sen sijaan tarjoaa paljon uutta: muun muassa parannuksia navigointitoimintoihin, säätiedot, 3D-maamerkit, liikennetiedot tuetuissa maissa, lisää tietoja kiinnostavista paikoista (POI) sekä tiedot ja varoitukset nopeusvalvontakameroista tuetuissa maissa.

Uusi karttasovellus on ladattavissa osoitteesta nokia.com/maps.

Ovi Maps 3.0 on saataville useimmille S60-alustan versioilla 3rd Edition Feature Pack 1, 3rd Edition Feature Pack 2 ja 5th Edition varustetuille puhelimille. Toistaiseksi asentaminen vaatii valitettavasti Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmällä varustetun tietokoneen, mutta Nokia lupailee tuen myös Applen Mac OS X -käyttöjärjestelmälle olevan tulossa pian.

Kommentit (6)

EeroKakko
EeroKakko

2

Ei näytä toimivan 5800 XpressMusicissa kyljelleen kääntäminen, eikä GPS löydä sijaintia, vaikka aGPS on käytössä.


Edit: Jaa nyt se suostui kommentin lisäämään... Sori tuplista ;)

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

3

Mulla on kanssa toi viimenen betaversio, sekään ei suostu kääntään. Mutta ei haittaa kun on parempi pystyasennossa!

Vastaa
eki-chan (vahvistamaton)

4

kyllä mulla ainakin 5800 toimii ohjelma ja kääntää kartankin vaakasuoraan jos puhelimen kääntää.. ja paikantaa kartalta, mutta ei kovin tarkasti, heittoo joku 50m...

Vastaa
eko60-v (vahvistamaton)

5

"Ei näytä toimivan 5800 XpressMusicissa kyljelleen kääntäminen, eikä GPS löydä sijaintia, vaikka aGPS on käytössä. "


OOTTEKO ? pudotellut, mikään puhelin/kamera ei kestä jatkuvaa pudottelua 5 cm kovalle pöydälle, tms., kuin ehkä 100 kertaa.
Ja metristä vain kerran pari.

kyllä meillä ainakin toimii ja toimiin kaikki vanjatkin yli 10vuotiaat, ei vain enää tahdo kortit sopia yli 10v ikäisiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja