Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta päivitys myös E63:lle

3
Markus Lehtiniitty

Nokialta päivitys myös E63:lle
Nokia jatkoi menneen viikon hurjaa uusien ohjelmistopäivitysten sarjaa vielä yhdellä: myös E71:n pikkuvelimalli E63 sai uuden ohjelmistoversion. Asiasta kertoi muun muassa The Symbian Blog.

E63:n uuden version numero on 200.21.012. Se tuo mukanaan tavallisten pienten bugikorjausten ja vakausparannusten lisäksi mukanaan Ovi Contacts ja Ovi Files -sovellukset ja valikkoon ikonilinkit Facebookille ja YouTubelle. Lisäksi perinteiseen tyyliin ohjelmistopäivityksen yhteydessä on myös suljettu aukkoja, jotka ovat mahdollistaneet puhelimen suojausten poistamisen.
Päivityspaketilla on kokoa 108,9 megatavua ja puhelimen päivittäminen onnistuu tietokoneen kautta PC Suiten ohesta löytyvän Nokia Software Updaterin avulla. Ennen päivittämistä tulee puhelimen muistin sisällöstä ottaa varmuuskopiot, sillä päivittäminen pyyhkii käyttäjän tallentamat tiedot puhelimen muistista.

Kuten yleensä, päivitys tulee saataville eri maa- ja kieliversioille vaiheittain. On siis mahdollista, että suomalaisella ohjelmistolla varustetuille E63:ille ei vielä toistaiseksi ole saatavilla päivitystä. Siinä tapauksessa se tulee saataville kuitenkin aivan lähiaikoina.

Aiemmin tällä viikolla kerroimme jo myös E51:n, E66:n ja E71:n sekä N96:n ja N97:n saaneen omat päivityksensä.

Kommentit (3)

defic
defic

1

Päivitinkin juuri toissapäivänä ja ihmettelin kun ei oltu täällä ilmoitettu päivityksestä. ihan suomi e63 puhelimeen asensin. enpä huomattavia uudistuksia löytänyt.

Vastaa
30146264
30146264

2

En ymmärrä miten nokia hyötyy noiden aukkojen sulkemisesta, ei niistä kukaan asioista tietämätön kuitenkaan pääse puhelinta sotkemaan. Minulla on N81 jonka uusimpaan päivitykseen on myöskin noita aukkoja suljettu, joten piti laitella vanha hyvä firmis, sille on kiva laitella ohjelmia kun ei tarvitse joka versiolle vääntästä varmennetta. Symbian on alustana on muutenkin niin ikävä ja sitten vielä lisäksi rajoitettu = ei hyvä. On muuten melkoisen kokoinen päivitys kun ajattelee että kyse on puhelimen ohjelmistosta =)

Vastaa
Xaboom
Xaboom

3

No asioista tietäväinen pääsee sotkemaan. Vastahan noista oli uutisia, kun asennellaan kaikenlaisia vakoiluohjelmia puolison tms. kännyyn. Varmenteilla noita voidaan hidastaa ja vaikeuttaa jonkin verran. Tuskin Nokiakaan haluaa sellaista mainetta että puhelimella kaikenlaiset virukset yms. temmeltäis miten huvittaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja