Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uutukaiselle N86 8MP:lle pikapäivitys

8
Markus Lehtiniitty

Nokian uutukaiselle N86 8MP:lle pikapäivitys
Nokian hiljattain myyntiin saapuneelle N86 8MP:lle on jo julkaistu ensimmäinen ohjelmistopäivitys.

Uuden ohjelmiston versionumero on 11.043 ja se tuo mukanaan melko paljon uudistuksia. Ohjelmistosta löytyy nyt tuki Nokian Ovi Store -ohjelmisto- ja sisältökaupalle (linkki Ovi-sivustolle ja mahdollisuus ladata erillinen sovellus), parannuksia kameraan ja videokuvaukseen sekä useita bugikorjauksia ja yleistä vakautta parantavia muutoksia.
N86 8MP tukee matkapuhelinverkon yli tapahtuvia FOTA-päivityksiä, eli puhelimen päivittäminen onnistuu erittäin kätevästi. Tähän toimintoon pääsee muun muassa näppäilemällä aloitusnäytöllä *#0000#. Toinen vaihtoehto on päivittää puhelin tietokoneen kautta PC Suitesta löytyvän Nokia Software Updaterin avulla.

N86 8MP ei myöskään hävitä päivityksen yhteydessä käyttäjän puhelimen muistiin tallentamia tietoja, joten varmuuskopioiden ottaminen ei ole välttämätöntä.

Kuten yleensä, myös N86 8MP:n kohdalla pätee se, että päivitys tulee saataville vaiheittain eri maa- ja kielivarianteille. Näin ollen suomalaiselle versiolle sitä ei toistaiseksi ole välttämättä vielä saatavissa, jolloin se kuitenkin tulee aivan lähipäivinä.

N86 8MP on saapunut vasta hiljattain markkinoille. Kyseessä on Nokian ensimmäinen kahdeksan megapikselin kameralla varustettu puhelin. Lisäksi puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat OLED-näyttö, GPS-paikannus, 3G- ja HSDPA-yhteydet sekä kahdeksan gigatavun sisäinen tallenusmuisti. Puhelin on rakenteeltaan kahteen suuntaan liukuvaa liukukansimallia. Hintaa N86 8MP:lle on tällä hetkellä keskimäärin noin 480 euroa.

Kommentit (8)

Mineraalimies (vahvistamaton)

1

Paska ei päivittämällä parane, niin valitettavaa kuin se onkin.

T: Tyytyväinen iPhone 3G:n omistaja.

Vastaa
cyka
cyka

2

Noni, ei viititä tälläsiä kirjoittaa. Menee maku koko sivuista.
Enemmän asiallisia posteja, kiitos.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

3

Kyllä alko taas tänkin artikkelin kommentoiminen hienosti, kun joku minäpuhelimen käyttäjä eksy kehumaan puhelintaan nokia-aiheiseen keskusteluun. Pysyisit siellä minäpuhelin keskustelussa! Ja ihan sanoisin itse samat sanat minäpuhelimesta, ei paska parane kolmospäivityksellä. Ja itse olen hyvin tyytyväinen, että afterdawnissa kirjoitetaan tälläisiä uutisia, en olisi itse ehkä huomannut kun vasta kuukauden päästä.

T: Tyytyväinen Nokia N86:n omistaja.

Vastaa
Abexi
Abexi

4

Millaisia bugeja mahtanut ollakun näin vauhdikkaasti uutta pukkaa. Itse en huomaa koskaan juurikaan eroa kun luurini päivitän.

Tarkoitushan oli tuolla mineraalimiehellä että otetaan herneet nenään. Mutta siis täysin iheeton kommentti ja yllätys yllätys lukee tuossa (vahvistamaton).

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

5

Itse en ole törmännyt vielä ensimmäiseenkään bugiin n86 kohdalla. Enpä ole niihin ennenkään törmännyt mitenkään häiritsevästi. Ja mineraalimiehestä olen samaa mieltä!

Vastaa
Tex_West
Tex_West

8

Otin N86 8MP:een käyttöön hetki sitten. Päivitin sofatn heti kun GPS:iä testatessa kone kaatui. Nyt tuntuu toimivan, ehkä sattumaa tiedä sitten. Muutoin ihan kiva luuri jossa hyvä kamera ja ajattelin testata tuota Oveakin elämäni ensimmäisen kerran.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja