Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vielä julkistamaton puhelin videolla

1
Markus Lehtiniitty

Nokian vielä julkistamaton puhelin videolla
Nokian oma Nokia Conversations -blogi on julkaissut YouTube-palvelussa videoita, joilla esitellään tavallista kestävämmän puhelimen kestävyyttä. Puhelinta ei ole kuitenkaan vielä julkistettu. Kyseessä on parisen viikkoa sitten julkisuuteen vuotanut Nokia 3720.

Nokia Conversationsin tarkoituksena on videoillaan näyttää, että puhelin on oikeasti kestävä. Testimetodit eivät myöskään ole aivan perinteisemmästä (ja tylsimmästä) päästä. Toistaiseksi on julkaistu viisi videota, mutta lisää on mahdollisesti luvassa vielä myöhemmin.

Videoilla 3720:n kestävyyttä esitellään potkaisemalla se vesisateessa toiselle henkilölle, lyömällä sitä golfmailalla, käymällä uimassa sen kanssa, upottamalla se oluttuoppiin ja sekä pudottamalla se korkeilta rappusilta. Kaikki videot löytyvät liitettyinä tämän jutun lopusta.


3720 on yksi harvoja Nokian kestävempiä puhelinmalleja. Lisätietoja siitä löytyy aiemmasta uutisestamme. Toistaiseksi puhelimen julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta, kuten ei myöskään tarkemmista ominaisuuksista, ole mitään tietoa.

Nokia Conversations -blogin kaksi juttua:
Nokia Conversations: Just how rugged is a rugged device?
Nokia Conversations: Nokia rugged phone versus swimming pool, pint of beer and a very big ladder

Alta löytyvät toistaiseksi julkaistut viisi videota:
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Quiote
Quiote

1

Jos kerta kuutamouinnin kaljamukissa kestää niin se riittää minulle ;)
Hieman kyllä epäilyttää tuo puhelimen kesto vedessä, videoista voi päätellä että se on min. 10 sekuntia.

Suurimman hämmästyksen aiheutti tuo videoissa näkynyt n97, että onko se tosiaan noin ohut .. wou..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja