Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Pre Eurooppaan lokakuussa

2
Markus Lehtiniitty

Palm Pre Eurooppaan lokakuussa
Palmin Pre-älypuhelin saapuu Eurooppaan lokakuussa.

Aiemmin Palm Pre on ollut saatavilla vain Pohjois-Amerikan markkinoilla, sillä alun perin Pre esiteltiin CDMA-verkkoja käyttävänä mallina. Euroopassa ei ole käytössä CDMA-verkkoja. Uusi versio Prestä tukeekin GSM- ja WCDMA (3G) -verkkoja. 3G-verkossa tuetaan myös latausnopeuksia nostavaa HSDPA-tekniikkaa.

Pre tulee aluksi saataville Euroopassa Ison-Britannian, Irlannin ja Saksan markkinoilla O2-operaattorin ja Espanjassa Movistar-operaattorin kautta. Sekä O2 että Movistar ovat Telefonican omistuksessa. Palm itse kertoo tiedotteessaan myyntiintulon ajoittuvan ehdottomasti aikaan ennen joulua 2009. Saksan O2 kuitenkin on kertonut Pren olevan tulossa lokakuussa.

Toistaiseksi muiden kuin edellä mainittujen markkinoiden kohtalosta ei ole selvyyttä. Mahdollista on, että Pre tulee joillakin markkinoilla, kuten esimerkiksi Suomessa, myyntiin myös lukitsemattomana.


Myöskään hinnoittelusta ei toistaiseksi ole mitään tietoa.

Palm Pre on saanut paljon kiitosta hyvästä ja innovatiivisesta käyttöliittymästään ja tehokkaasta tekniikastaan. Lisäksi kyseessä on yksi harvoja puhelimia, jotka tukevat monikosketustekniikkaa. Lisää Palm Prestä voi lukea aiemmista uutisistamme.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jonathan (vahvistamaton)

2

Testasin Palm Pre:tä kaupassa puolisen tuntia ja se oli vähän sekalainen esitys.

Gesturet, kortit ja notifikaatiot toimivat juuri niin hyvin kuin oletinkin, mutta toiminta oli lähes kautta linjan vähän hitaanlaista ja käyttöliittymässä oli aika paljon pikkukäpyjä.

Kokonaisuutena kuitenkin positiivinen kokemus, toivottavasti nopeutta saadaan lisää ja bugeja korjataan ennen puhelimen rantautumista Eurooppaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja