Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat kestävän Nokia 3720:n ominaisuudet

16
Markus Lehtiniitty

Tässä ovat kestävän Nokia 3720:n ominaisuudet
Nokian tuleva isku-, roiske- ja pölykestävä 3720-malli ponnahti julkisuuteen parisen viikkoa sitten, jolloin puhelimen tarjoamista ominaisuuksista ei kuitenkaan vielä saatu tarkempaa käsitystä.

Eilen ja tänään puolestaan Nokian oma Nokia Conversations -blogi on esitellyt ja testannut 3720:n kestävyyttä yhteensä viidellä eri videolla, joista kerroimme aiemmin tänään.
Nyt ruotsalaisen DailyMobile.se-sivuston kautta on kuitenkin saatu lisävaloa puhelimen tarjoamista ominaisuuksista. DailyMobilen mukaan mukaan puhelimen mallinimi on kokonaisuudessaan 3720 classic ja se sisältäisi seuraavat ominaisuudet:
  • IP54-sertifikaatti: vesiroiske- ja pölykestävyys
  • Series 40 -alusta
  • 3,2 megapikselin kamera
  • 2,2 tuuman QVGA-tarkkuuksinen (240x320 piks.) näyttö
  • taskulamppu
  • FM-radio
  • Bluetooth-yhteys
  • 25 megatavun sisäinen muisti
  • microSD-muistikorttipaikka
  • yli kahden ja puolen viikon valmiusaika

Markkinoille 3720 classic saapuisi DailyMobilen lähteen mukaan syyskuussa, eli juuri sopivasti sateisia syyskelejä silmällä pitäen. Hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta Nokia julkistanee 3720 classicin jo aivan lähipäivinä - luultavasti jo tällä viikolla.

3720 classic tulee olemaan yksi melko harvoja kestävämpiä malleja Nokian puhelinhistoriassa. Edellinen tavallista kestävämpi malli Nokialta on ollut 5500 Sport, mutta nähtyjen videoiden perusteella 3720 classic ylittää kestävyydessä 5500 Sportin tarjoaman tason. Kaikkien aikojen kestävimpänä nokialaisena säilynee kuitenkin yhä järkälemäinen Nokia 6250.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Diazzi
Diazzi

2

LoBer:

Mihin ihmeeseen tarviit duunipuhelimessa S60:stä? S40 on paljon yksinkertaisempi, joten puhelin menee paremmin kaupaksi kohdeyleisölleen - 30-60v duunarit.

Vastaa
Mahteri
Mahteri

4

"10v muista jäljessä taas"

Löydätkö kenties montakin IP54-sertifikaatin omaavaa puhelinta, joista löytyy 3,2 megan kamera ja muistikorttipaikka kymmenen vuoden takaa tai edes nykypäivänä?

Vähän Diazzia lainaillen, ns. duunipuhelimessa on parempi panostaa yksinkertaisuuteen, kuin markkinoiden parhaimpiin ominaisuuksiin. Mielestäni 3,2 megapikselin kamera ja muistikorttipaikka ovat jo varsin kovia ominaisuuksia iskunkestävälle puhelimelle.

Vastaa
Quiote
Quiote

5

Se kohderyhmä kenelle tämä on tehty, ei kaipaa mitään hightech ominaisuuksia vaan kestävyyttä ja hyviä ominaisuuksia puhelimena, tämä lunastaa nämä odotukset täysin. Hinta saadaan pidettyä järkevällä tasolla niin menee vielä kaupaksi niille kenelle puhelinta on tarkoitettu kaupitella. Taidan ostaa itsekin jos hinta osuu kanssani yhteisymmärrykseen ;)

Vastaa
Tuntematon käyttäjä

6

Olen myynyt puhelimia työkseni ja tiedän sanoa, että tuollainen iskunkestävä menee kaupaksi juuri sillä ominaisuudella, että se kestää. Siinä ei tarvitse olla kameraa, ei radiota, ei nettiä, ei 3G:tä, ei välttämättä yhtään mitään. Jotkut tietysti käyttävät näitäkin ominaisuuksia, mutta juuri ne ihmiset, jotka haluavat kestävän puhelimen, käyttävät sitä työkseen, eikä heillä ole aikaa leikkiä jollain iphonella. 5500 Sport oli jo liian monimutkainen ja liian pienillä näppäimillä tehty puhelin. Sitä ihmiset osti, kun ei ollut vaihtoehtojakaan saatavilla.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

7

Harkintaahan tuo menee. Tosin kilpailevilla valmistajilla on yleensä ollut iskun kestävät puhelimet halvempia kuin nokian. No sen näkee sitten kun saa hinnasta jotain selville.

Vastaa
jartar
jartar

9

Omat odotukset aika korkella tämän suhteen. Oma 5320 pölyttyy kaapissa koska en sitä töissä viitsi käyttää. Kokoajan saa varoa ettei pölyä, vettä yms. mene siihen. Siitä syystä nyt käytössä ikivanha nokia 3100.

Noiden kahden kännyn välilläkään ei viitsi puljata kun oma hommansa on siirtää korttia kahden kännyn välillä.

Jos tällä on hinta kohdillaan niin voisin miettiä ostoa. Se toimisi kuitenkin hyvin niin kotona kuin töissäkin :)

Vastaa
jehu80
jehu80

12

Itsekin olen odotellut Nokialta tälläistä. Tällä hetkellä mielestäni Samsung B2100 on parasta mitä löytyy, siis kestävissä laitteissa, mutta tämä on ainakin ominaisuuksiltaan parempi.

Vastaa
Peke (vahvistamaton)

13

Tätä on odotettu! Pelkäsin jo joutuvani ostamaan jonkun muun valmistajan luurin.
Saa vihdoin tuo 5140i siirtyä eläkkeelle, johan sitä on reilun 4 vuotta käytetty.
Ainoa luuri mikä on kestänyt ehjänä. "normi luureja" menee vuodessa yhdestä kahteen, joten en koe kovin pahana hintana tuota 150e hintaa (verkkokauppa.com).
Ja tosiaan en kaipaa luurilta mitään hifiä ja tuossa on kaikki mitä tänä päivänä puhelimessa tarvii olla.

Vastaa
Ostan sen kai (vahvistamaton)

15

Onko se keltainen malli hyvä?

Mummillani on tuo kännykkä, ja on se kyllä hyvä. Mutta huomasin kameran olevan hieman epäselvä, kun tämän nykyisen kännykän kamera on parhain näkemäni, "halpa" hyvä kännykkä.

Kannattaako ostaa??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja