Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG GC990 Louvre -huippupuhelin esiteltiin -- 12 megapikseliä ja HD-videokuvaus

4
Matti Vähäkainu

LG GC990 Louvre -huippupuhelin esiteltiin -- 12 megapikseliä ja HD-videokuvaus
LG on esitellyt Varsovassa järjestetyssä Korea Products Exhibition -tapahtumassa uutta GC990 Louvre -puhelinta, kertoo GSMArena. Puhelin tulee saapuessaan markkinoille olemaan monipuolisin ja todennäköisesti myös paras kamerapuhelin maailmassa. Siitä löytyvä 12 megapikselin Schneider-Kreuznach-optiikalla toteutettu kamera tukee myös HD-videokuvausta.

Toistaiseksi kuluttajat ovat joutuneet valitsemaan 12 megapikselin (Samsung M8910 Pixon12, Sony Ericsson Satio) tai HD-videokuvauksen (Samsung i8910 Omnia HD, testi) välillä. Tuleva Louvre on ensimmäinen puhelin, josta löytyy molemmat ominaisuudet. Kameran muita ominaisuuksia ovat automaattitarkennus, kosketusnäyttötarkennus, xenon-salama, ISO-herkkyys aina 3200 asti ja geotäggäys eli paikkainformaatio GPS:llä.
Puhelin on varustettu lisäksi 3,2 tuuman kosketusnäytöllä, DLNA:ta tukevalla WLANilla, TV-ulostulolla, A-GPS:llä ja DivX/XviD-tuella. Tietoa Louvren hinnasta tai saapumisesta markkinoille ei vielä ole.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Yukki (vahvistamaton)

3

No jaa, oikeastaan se on tuo ainoa ruutu, joka muistuttaa iphonen käyttistä, esim. Lg arenassa on sama käyttis, katsokaa siitä videota niin näette :)

Vastaa
Flintstone (vahvistamaton)

4

Joku on joskus keksinyt pyöränkin...

Ja kaikki muut matkii!

Aika naurettavaa matkia, hei!

(Aika naurettavaa.)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja