Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG GW300 - halpa puhelin täysnäppäimistöllä

3
Markus Lehtiniitty

LG GW300 - halpa puhelin täysnäppäimistöllä
LG:ltä on tulossa edullinen, QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu GW300-puhelin. LG on "esijulkistanut" GW300:n samaan tapaan kuin Black Label -sarjan Chocolate-puhelimen, josta kerroimme eilen. GW300:sta LG on kuitenkin kertonut sentään hieman enemmän.

GW300 sijoittuu LG:n malliston edullisempaan päähän ja on suunnattu erityisesti monipuoliseen viestintäkäyttöön. Niin tekstiviestit, sähköpostit kuin erilaisten verkostopalveluiden tilapäivitykset sujuvat kätevästi täysnäppäimistön avulla. GW300:ssa onkin sisäänrakennettuna Facebook-sovellusohjelma.
GW300:n näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä. GW300 tukee vain GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä GSM-verkossa, eli kyseessä ei ole 3G-puhelin. Lisäksi GW300:n ominaisuuksiin kuuluvat stereo-Bluetooth- ja USB 2.0 -yhteydet, sähköposti sekä kamera. Kameran tarkkuudesta ei toistaiseksi ole tietoa. Painoa laitteella on 95 grammaa. Käyttöjärjestelmä on LG:n oma suljettu alusta.

Tarkasta hinnasta tai markkinoille saapumisen aikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. LG GW300 tulee kuitenkin sijoittumaan melko edullisten puhelinten hintaluokkaan. Varmuutta Suomen markkinoille tulosta ei myöskään ole.

Kerroimme aikaisemmin tänään myös LG:n GC990 Louvre -mallista, joka sijoittuu hieman GW300:ta korkeampaan hintakategoriaan.

Kommentit (3)

jätkä (vahvistamaton)

2

banaani kopio. Banaani toimii paremmin ja näyttää paremmalta. se lämmittää myös kivasti taskussa kylminä talvi iltoina

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja