Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen App Store: 1,5 miljardia latausta vuodessa

2
Markus Lehtiniitty

Applen App Store: 1,5 miljardia latausta vuodessa
Apple on ilmoittanut, että sen iPhone-puhelimille ja iPod touch -medialaitteille tarkoitetusta App Store -sovelluskaupasta tehtiin yli 1,5 miljardia latausta sen ensimmäisen aukiolovuoden aikana. Apple kehuu tiedotteessaan App Storea vallankumoukselliseksi sekä toteaa sen olevan maailman suurin ohjelmistokauppa.

App Store vietti yksivuotissyntymäpäiväänsä viime viikon lauantaina. App Storesta on Applen mukaan tällä hetkellä saatavissa jo yli 65 000 eri sovellusta ja peliä ja iPhone-kehittäjäohjelmaan on liittynyt yli 100 000 kehittäjää.

"App Store on jotakin ennen näkemätöntä tällä alalla sekä skaalan että laadun suhteen. Yli 1,5 miljardia latauksen myötä muille tulee hyvin vaikeaksi ottaa sitä kiinni", Applen pääjohtaja Steve Jobs sanoo yhtiön tiedotteessa.


App Store on saatavilla yhteensä 77 maassa. Apple on toimittanut yhteensä yli 40 miljoonaa App Storea tukevaa laitetta, eli siis iPhonea ja iPod touchia. Keskimäärin yhteen laitteeseen om siis ladattu yli 35 sovellusta App Storesta. App Storen myötä lisäsovellusten asentamisesta puhelimiin on tullut huomattavasti aiempaa suositumpaa ja laajempaa.

Kerroimme App Storen synttäreistä jo aiemmin viime viikolla. Eilen kerroimme puolestaan myös LG:n avaavan oman ohjelmistokauppansa, jonka jälkeen kaikilla suurilla puhelinvalmistajilla on omat kauppansa. Muut puhelinvalmistajat ovat joutuneet seuraamaan Applen App Storella osoittamaa esimerkkiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja