Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AT&T Surge tulee Eurooppaankin: Nokia 6760 Slide

8
Petteri Pyyny

AT&T Surge tulee Eurooppaankin: Nokia 6760 Slide
Saksankieliset verkkomediat ovat kertoneet, että eilen esittelemämme Nokian valmistama AT&T Surge tulee myyntiin myös Euroopassa.

Euroopassa tämä todennäköisesti teineihin ja sosiaaliseen median suurkuluttajiin hyvin uppoava puhelin/viestiväline tullaan tuntemaan nimellä Nokia 6760 Slide. Samalla myös Yhdysvaltoihin tarkoitetun mallin nimi tarkentui, eli kyseessä ei siis ole ensimmäinen Nokia ilman numeroa nimessään, vaan Yhdysvaltoihin tarkoitetun version koko nimi tulee olemaan Nokia 6790 Surge.
Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat mm. kahden megapikselin kamera, GPS-paikannus, internetselain, Bluetooth-yhteys stereotuella, musiikkisoitin sekä FM-radio. Laitteesta löytyy myös microSD-paikka ja AGPS -tuki.

Kommentit (8)

taia
taia

6

Kovimpas on muovinen, eikä speksitkään vakuuta: ei touch, ei WLAN, ei HSUPA, ei 3,5mm audio jack, vain 2Mpix camera, ... Lieneekö samat Euroopan mallissa?

Vastaa
villez (vahvistamaton)

7

Tyylikäs? Mitä helvettiä?

Minusta tuo on ihan törkeen tökerön näkönen. Pieni näyttö + sen ympärillä kaikkea turhaa viemässä tilaa. Tuosta kuvasta ei näe, mutta varmaan nokia tyyliin 2cm paksu vielä kaiken lisäksi.

Tuolla ei ainakaan USA markkinoita vallata, joilla 3,5 tuuman kosketusnäytöt alkavat oleen jo arkipäivää ja muut valmistajat panostavat siroihin ja ohuen tyylikkäisiin puhelimiin. Nokia maine pappapuhelimena vain vahvistuu entisestään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja