Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone-päivityksestä uusi beta-versio

Markus Lehtiniitty

Applen iPhone-päivityksestä uusi beta-versio
Apple on julkaissut toisen beta-testiversion tulevasta iPhone-käyttöjärjestelmän 3.1-päivityksestään ja vastaavista kehitystyökaluista. Beta-päivitys on saatavilla vain Applen rekisteröityneille kehittäjille. Applen odotetaan tuovan valmiin 3.1-päivityksen saataville kaikille iPhone-käyttäjille parin seuraavan kuukauden aikana. Kyseessä on ensimmäinen pienempi päivitys suuremman päivityksen jälkeiseen 3.0-versioon.

Nyt julkaistun toisen beta-version tuomia uudistuksia ovat muun muassa uudistukset VoiceOver-ääniapusovellukseen sekä videokuvauksen laajempi käyttömahdollisuus ja mahdollisuus ottaa puhelimeen yhteys USB-liitännän ohella myös langattomasti WLAN:in kautta kehittäjille.
Lisäksi jo aiemmassa 3.1-betaversiossa uusia ominaisuuksia tämän hetken uusimpaan, julkisesti saatavilla olevaan 3.0-versioon, verrattuna olivat ääniohjaustoiminnon käyttö myös Bluetooth-kuulokkeen kautta, Open GL ES -rajapinnan laajennukset sekä mahdollisuus tallentaa muokattu videot tuhoamatta alkuperäistä.

Lisäksi 3.1-versiossa on parannettu akunkestoa ja korjattu monia pieniä bugeja sekä parannettu yleistä vakautta.

iPhone 3.1 -päivitys tulee olemaan ilmainen kaikille iPhoneille sekä 3.0-versioon päivitetyille iPod toucheille. iPod touchin päivittäminen aiemmista versioista 3.0-versioon maksaa 7,99 euroa.

Olemme kertoneet tulevasta 3.1-päivityksestä jo aiemminkin, ensimmäisen beta-version julkaisun yhteydessä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja