Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta uusi halpa Walkman-musiikkipuhelin

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta uusi halpa Walkman-musiikkipuhelin
Sony Ericsson on julkistanut Walkman-musiikkipuhelinten sarjaan kuuluvan W205-puhelimen. Kyseessä on yhtiön toistaiseksi edullisin Walkman-puhelin. Yhtiö ei kerro tiedotteessaan puhelimen tarkkaa hintaa, mutta se tullee asettumaan alle 100 euroon. Vielä toistaiseksi on myös epäselvää, onko W205 tulossa lainkaan markkinoille Suomessa.

W205:n tarjoamat ominaisuudet ovat varsin yksinkertaiset: tärkeimpiin lukeutuvat Walkman-musiikkisoitin, musiikkikappaleet tunnistava TrackID-palvelu, FM-radio RDS-tuella, 1,3 megapikselin kamera ja videokuvaus, Operan internetselain, Bluetooth-yhteys sekä tuki neljälle erilliselle osoitekirjalle. Sisäistä muistia puhelimessa on vain viisi megatavua, mutta lisäksi siitä löytyy Memory Stick Micro -muistikorttipaikka.
W205 on kaksitaajuus-GSM-puhelin (900/1800 MHz) ja tukee GPRS-datayhteyksiä. Markkinoille se on tulossa kahtena eri väriversiona, joiden nimet ovat Ambient Black ja Creamy White. W205:n TFT-näyttö toistaa 65 536 eri väriä ja on tarkkuudeltaan 128x160 pikseliä. Painoa W205:lla on 96 grammaa ja sen mitat ovat 92 x 47 x 16,4 millimetriä.

"W205 on tarkoitettu niille, jotka haluaisivat kuunnella musiikkia eri paikoissa, mutta joilla ei ole aiemmin ollut Walkman-puhelinta. Toistaiseksi edullisimpana Walkman-puhelimena, useammat nuoret ihmiset voivat mullistaa musiikin kuuntelukokemuksensa ottamalla musiikkinsa mukaan minne ikinä menevätkään", sanoi Sony Ericssonilla globaalista markkinointiviestinnästä vastaava johtaja Carolina Ortiz yhtiön W205-lehdistötiedotteessa.

W205:n lisäksi Sony Ericsson julkisti samasta puhelimesta myös Pohjois-Amerikan markkinoille suunnatun W205a-version, joka eroaa ainoastaan tukemiensa verkkotaajuuksien osalta W205:sta.

Sony Ericsson tulee rummuttamaan W205:aa markkinoinnissaan tiedotteensa mukaan melkoisesti. Sony Ericssonin neljä viestintätoimistoa ovat luoneet monimediamainoskampanjan, joka pyörii teemojen "My First Walkman phone" ja "My personal music revolution" ympärillä.

Kauppojen hyllyille W205:n luvataan saapuvan tulevan kolmen kuukauden aikana.

Kommentit (2)

Xaboom
Xaboom

1

Lainaus:

useammat nuoret ihmiset voivat mullistaa musiikin kuuntelukokemuksensa ottamalla musiikkinsa mukaan minne ikinä menevätkään

Olen tästä aina haaveillut ja viimein se on mahdollista. Harmi kun en enää niin nuori ole.

Vastaa
msly
msly

2

Jep, varsinkin suomeksi käännettynä tuo Carolinan kommentti kuulostaa melkoisen hulvattomalta. :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja