Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä puhelimessa on 1,5 kuukauden valmiusaika

13
Markus Lehtiniitty

Tässä puhelimessa on 1,5 kuukauden valmiusaika
Philipsin puhelimet ovat jo jonkin aikaa olleet tunnettuja todella pitkistä toiminta-ajoistaan. Useiden aiempien Xenium-puhelinten valmiusajaksi onkin ilmoitettu yksi kuukausi.

Tuoreen Xenium X830:n valmiusajaksi kuitenkin ilmoitetaan 1,5 kuukautta. Ainakin aiempien Xenium-mallien osalta luvatut toiminta-ajat ovat yleensä myös pitäneet kutinsa todellisuudessa. Puheaikaa Xenium X830:lle luvataan 10 tuntia.

Muotoilultaan Xenium X830 on varsin tyylikäs, elegantti kosketusnäyttöpuhelin. TFT-kosketusnäyttö on kooltaan kolmetuumainen ja tarkkuutta sillä on 240x320 pikseliä. Xenium X830:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, musiikki- ja videosoittimet, FM-radio RDS-tuella, stereo-Bluetooth-yhteys, 47 megatavun sisäinen muisti sekä microSD-muistikorttipaikka.

Xenium X830 on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Painoa sillä on 120 grammaa ja sen mitat ovat 105x53x15,5 millimetriä.

Philipsin puhelimia ei ole totuttu enää viime vuosina Suomen markkinoilla näkemään, eikä Xenium X830:kaan tule olemaan poikkeus. Esimerkiksi Venäjän markkinoilla se on kuitenkin kauppojen hyllyille saapumassa - tietoa aikataulusta tai hinnasta ei kuitenkaan ole.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

kane_k
kane_k

1

tekniikka kehittyy. meillä oli 90-luvun lopulla philipsin fizz mallinen puhelin ja vitsiksi sitä sanottiin kun tehoakkukaan ei saanut sitä pysymään päällä puolta päivää kauemmin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jere Hakala (vahvistamaton)

4

Tuolla toisella kameralla tarkoitetaan varmaan edessä olevaa kameraa :E?

Vastaa
msly
msly

5

Ei kyllä kyseessä oli ihan pahemmanlaatuinen typo tuon kameran osalta.

Xenium X830:ssa kyllä saattaa olla edessäkin kamera, mutta otin tuon toisen kameran maininnan nyt jutusta pois koska en saanut asiaa 100 % varmistettua.

Edessähän näkyy kameran näköinen jokin näytön yläpuolella, mutta se voisi olla myös etäisyydentunnistin tai valoisuudentunnistin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cool Philips (vahvistamaton)

7

Tässä onkin Nokialle tarpeeksi "päänvaivaa"!!!.
=)

Vastaa
CP3O
CP3O

10

Mina haluta näitä Suomeen kanssa. Alkaa turhauttaa latailu (ja faijan valitus liian huonoista valmiusajoista..) :'P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.