Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässäkö on ensimmäinen tupakansytyttimellä varustettu puhelin?

15
Markus Lehtiniitty

Tässäkö on ensimmäinen tupakansytyttimellä varustettu puhelin?
Kiinalaisen Seabrightin SB6309-puhelin saattaa olla maailman ensimmäinen tupakansytyttimellä varustettu puhelin. Puhelimeen kannattaa kuitenkin toistaiseksi suhtautua hyvin suurella varauksella, koska se tulee tuntemattomalta valmistajalta ja sen tupakan sytyttimen toiminnasta ei ole vielä toistaiseksi saatavilla kunnollisia kuvia.

SB6309:n takapuolen yläreunasta löytyvän liukuvan luukun alta paljastuu pieni tupakansytytin. Seabrightin sivujen mukaan sytyttimessä ei käytetä kaasua eikä se räjähdä (joka toki on melko mukavaa...). Lisäksi sytytin on suojassa tuulelta ja sopii käytettäväksi myös korkeiden ilmanalojen olosuhteissa.

Tupakansytytin on SB6309:n ehdottomasti erottuvin ominaisuus. Lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,4 tuuman QVGA-näyttö, 1,3 megapikselin kamera, musiikki- ja videosoittimet, Bluetooth-yhteys, FM-radio sekä tuki useille kielille. SB6039 on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja kiinalaisille puhelimille tyypillisesti siitä löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa.

Seabrightin sivujen mukaan SB6039 on tulossa saataville kolmena eri värivaihtoehtona, jotka ovat "Bloody Spittle", "Burnt Tobacco" ja "Emphysema".Toistaiseksi SB6039:stä ei ole saatavissa kunnollisia kuvia - kuten ei myöskään tietoja siitä, toimiiko sen tupakansytytin käytännössä. Mitä luultavimmin puhelimen saatavuus tulee rajoittumaan Kiinan markkinoille ja hinnasta ei ole mitään tietoa.

Joka tapauksessa kyseessä on mielenkiintoinen kokeilu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
tvppes (vahvistamaton)

1

Näyttää aivan Nokia N70 mallin puhelimen kloonilta, ilman että on LCD-näytön puolella ylimääräistä videopuhelun mahdollistavaa minikameraa. Samaten numeronäppäimistöstä sivuilta puuttuu ohjelmisto-, korjaus-, media- ja c-pikanapit. käyttöjärjestelmään ei ole spesifioitu myöskään, eli ei ole S60 tai S80 ohjelmistotukea. Muistina toimii ilmeisesti 8Mb MMS kortti.

Vastaa
Xaboom
Xaboom

2

Käytettävyydessä hakkaa iPhonen selvästi. Seuraavaksi varmaan joku iPhone-fani tulee puolustelemaan hilavitkuttimensa ylivertaisuuttaan väittämällä ettei ole koskaan polttanutkaan niin ei tarvitse tuollaista ominaisuutta. Harmi jos ei suomeen tule.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jere Hakala (vahvistamaton)

3

En ole koskaan polttanut, joten en tuollaista ominaisuutta tarvitse, joten iPhone voittaa tämän, ja kaikki muut puhelimet.

Vastaa
Valmi5
Valmi5

4

Tupakoimattomana en tuota ominaisuutta tarvitse. Käytettävyydestä ei vielä voi sanoa, kunnei ole nähtykään kun kuvissa, mutta tällähetkellä iPhone on vielä ylivertainen ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jere Hakala (vahvistamaton)

5

Also, eikös tuo tupakansytytin ole alareunassa.. Ylhäällä on kamera.

Vastaa
kikuu
kikuu

6

Hahaaa. No ite ainakin olen kyllästynyt tuhlaamaan useita minuutteja elämästäni sytkärin kanssa sytyttämiseen tuulessa..

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

7

varmaan kiinalaiset on tehnyt puhelimen sillein että kamera alhaalla ja tupakan sytytin ylhäällä eli tossa alemmassa kuvassa oikealla puhelin onkin väärin päin :D

Vastaa
tubbana
tubbana

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kikuu:

No ite ainakin olen kyllästynyt tuhlaamaan useita minuutteja elämästäni sytkärin kanssa sytyttämiseen tuulessa..


Huomaako kukaan samaa ironiaa tässä viestissä kun minä?

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tubbana:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kikuu:

No ite ainakin olen kyllästynyt tuhlaamaan useita minuutteja elämästäni sytkärin kanssa sytyttämiseen tuulessa..


Huomaako kukaan samaa ironiaa tässä viestissä kun minä?

Kyllä. Ajattelin samaa ennen kuin hedin lukea sinun kommentin.

Vastaa
nhu
nhu

12

Onhan tämä ominaisuus nyt ollut jo Applen "puhelimissa" sitä asti, kun ekat lämpöongelmat raportitiin?

Vastaa
ugman
ugman

14

Heti lähtee tilaukseen, kun kiinan pojat saa myyntilinjastonsa kuntoon. Se, että puhelin on joku noname ei kyllä merkkaa tänä päivänä mitään. Puhelimet ovat kuitenkin kertakäyttökamaa melkein eli joka vuosi tulee vaihdettua, joskus parikin kertaa vuodessa. Mitä oon noita kiinan ihmeitä nyt viikon katellu, ni jo 30 eurolla saa sieltä näyttävän puhelimen. (Sen verran menee pelkkään taksiin baarista kotiin tullessa) Eipähän jää harmittaa, jos katoaa sillä reissulla.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

15

Aikoinaan kaverin kanssa rakennettin 2110 noksuun tupakansytytin, joten olisi pitänyt patentoida silloin. Huonona puolena se syö akkua liikaa ja puhelin sammuu, jos ei ole vähintään ½ akun varauksesta jäljellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.