Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevista puhelimista tietoa - mukana tehokas Leo

1
Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevista puhelimista tietoa - mukana tehokas Leo
HTC:n tulevista puhelimista on ponnahtanut tietoja julkisuuteen. Kuvia tulevista uutuuksista ei ole vielä julkisuuteen ilmestynyt. Mielenkiintoisin tulevista uutuuksista tunnetaan kehitysnimellä Leo.

Leo tulee olemaan melkoinen ominaisuuspakkaus. Laitetta pyörittää Qualcommin Snapdragon MSM 8250 -piiri, jonka kellotaajuus on yksi gigahertsi. Leon käyttöjärjestelmä tulee olemaan Microsoftin Windows Mobilen 6.5-versio.

Lisäksi Leon tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat suuri 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö WVGA-tarkkuudella (480x800 pikseliä), viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja kaksois-LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus, kiihtyvyysanturi, 512 megatavun sisäinen flash-muisti, 320 megatavun RAM-muisti, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, neljä GSM-taajuutta ja GPRS- sekä EDGE-datayhteydet ja kaksi 3G-taajuutta HSDPA-tekniikan kera.

Leon ominaisuuslista kuulostaa siis varsin hyvältä. Mallin julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole tietoa. Leon ominaisuukista kertoi ensimmäisenä ai.rs blog -sivusto.Ensimmäisten, TouchFLO 3D -käyttöliittymän 2.5 -version antamiin vinkkeihin perustuneiden, huhujen mukaan Leon piti olla varustettu Nokian kommunikaattoreista tutulla avautuvalla rakenteella, QWERTY-täysnäppäimistöllä sekä kakkosnäytöllä. Uudemmat tiedot kuitenkin viittaisivat lähinnä tavalliseen, patukkamalliseen kosketusnäyttöpuhelimeen.

Leon lisäksi HTC:n odotetaan julkaisevan lähitulevaisuudessa myös mallit, jotka tunnetaan kehitysnimillä Click, Mega ja Rome. Clickistä ja Romesta ei tiedetä juurikaan mitään, mutta Wi-Fi Alliance on lipsauttanut julkisuuteen HTC MEGA 100 Series -puhelimen läpikäyneen sertifioinnin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.