Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vahvisti 6760 sliden tulon - edullinen älypuhelin täysnäppäimistöllä

9
Markus Lehtiniitty

Nokia vahvisti 6760 sliden tulon - edullinen älypuhelin täysnäppäimistöllä
Nokia on vahvistanut aiemmin AT&T-operaattorille Surge-nimellä esitellyn mallin saapumisen Eurooppaan 6760 slide -nimellä. Nokia kertoi asiasta Conversations-bloginsa välityksellä. Olemme kertoneet aiemmin huhuista liittyen mallin Eurooppa-saatavuuteen.

Kyseessä on edullinen, esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu Symbian-käyttöjärjestelmää ja S60-käyttöliittymän 3rd Edition, Feature Pack 2 -versiota käyttävä älypuhelin. 6760 slide on Amerikan serkkunsa tavoin suunnattu erityisesti viestintäkäyttöön. Mukana toimitetaankin Nokia Messaging -sovellus, joka on Nokian tavallista kehittyneempi sähköpostiratkaisu. 6760 slide tukee myös Mail for Exchangea ja pikaviestien osalta ainakin Google Talkia sekä Windows Liveä. Lisäksi luvataan helppo pääsy Facebookiin, Twitteriin sekä MySpaceen. 6760 slidessa on erilliset omat näppäimensä viesti- ja internettoiminnoille.
6760 sliden tärkeimpiin ominaisuuksiin täysnäppäimistön lisäksi kuuluvat 2,4 tuuman QVGA-tarkkuuksellinen (240x320 pikseliä) näyttö, 3,2 megapikselin kamera, internetselain, kiihtyvyysanturi, musiikkisoitin, FM-radio, 120 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, A-GPS-paikannustuki sekä Bluetooth-yhteys. Mukana toimitetaan kahden gigatavun muistikortti.

6760 slide on nelitaajuus-GSM- (850/900/1800/1900 MHz) ja kaksitaajuus-3G-puhelin (900/2100 MHz). GSM-verkossa tuetaan GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä ja 3G-verkossa latauksia nopeuttavaa HSDPA-tekniikkaa.

Puheaikaa 6760 slidelle luvataan viisi tuntia GSM-verkossa ja neljä tuntia 3G-verkossa sekä valmiusaikaa 500 tuntia eli lähes 21 päivää. Puhelimella on painoa 124,3 grammaa ja sen mitat ovat 97,6 x 58 x 15,6 millimetriä.

6760 sliden hinnaksi Nokia kertoo 199 euroa ennen veroja. Markkinoille sen luvataan tulevan vuoden 2009 kolmannen vuosineljänneksen aikana eli viimeistään syyskuussa. Aluksi 6760 slide tulee saataville mustana väriversiona. Punaisen ja valkoisen version luvataan seuraavan myöhemmin.

Lisätietoa 6760 slidesta löytyy muun muassa sen tuotesivuilta.

Kommentit (9)

jacob (vahvistamaton)

1

tässäkin näyttäis olevan suht nihkeästi tilaa ääkkösille... ois neljännelle riville voinu työntää vähän enemmän nappeja (tyyliin e75)

Vastaa
teosto
teosto

3

kui niitä ääkkösiä tarvii tunkea sinne?
kyl perkele ihminen saa ne sieltä muutenkin tulemaan
ei pelkässä vanhassa numeropadissakaan olly ääkkösiä kun vasta mutkan takana..
ja nyt vingutaan
mitäs seuraavaks ruvetaan vinkumaan että mikä uupuu?

Vastaa
Hempik_N
Hempik_N

4

@3:

Seuraavaksi vingutaan miksi isot kirjaimet täytyy lydä kahden napin yhdistelmällä, eikä niille ole omia näppäimiä...

Muuten ihan mukavan näköinen puhelin. Taidan silti pysyä vanhassa kunnon 1110:ssä... :D

Vastaa
Axeli (vahvistamaton)

6

Tilasin ton kännykän. Hyvä että siinä suomalaisessa versiossa on ääkköset.

Vastaa
Axeli (vahvistamaton)

7

Tilasin ton kännykän. Hyvä että siinä suomalaisessa versiossa on ääkköset.

Vastaa
afsaf (vahvistamaton)

8

Onko kellään jotain melko "halpaa" paikkaa josta tuon saisi?? entä kokemuksia

Vastaa
Mikkis (vahvistamaton)

9

Ainoa ominaisuus jonka tahtoisin puhelimessa olevan tulevana omistajana että siinä olisi WLAN.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja