Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevasta Google-alustallisesta Click-puhelimesta kuvia

2
Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta Google-alustallisesta Click-puhelimesta kuvia
Kerroimme eilen pääasiassa HTC:n tulevaan Leo-kehitysnimelliseen keskittyvässä jutussa myös Click-kehitysnimellisen mallin olevan tulossa taiwanilaiselta HTC:ltä. Tuolloin Clickistä ei vielä ollut mitään tietoja.

Nyt on paljastunut, että Click tulee sisältämään Googlen Android-käyttöjärjestelmän. Lisäksi PointGPhone.com-sivusto on julkaissut puhelimesta kaksi kuvaa, jotka löytyvät tästä jutusta. Kuvat paljastavat puhelimen kehitysnimen juontuvan näytön alta löytyvästä "clickwheel"-ohjaimesta.

Ilmeisesti Click tulee olemaan Android-laitteeksi varsin edullinen. Clickin tarjoamista ominaisuuksista kosketusnäyttöä ja kameraa lukuun ottamatta ei kuitenkaan ole vielä oikeastaan mitään tietoa, kuten ei myöskään sen julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta.HTC:lta odotetaan lähitulevaisuudessa useita Android-alustallisia puhelimia, sillä niiden odotetaan valtaavan HTC:n mallistosta jopa puolet vuoden 2010 aikana. Tämä tarkottaisi käytännössä ainakin 10-15 uutta HTC:n Android-puhelinta vuoden 2010 loppuun mennessä.

Ennen Androidia HTC:n kaikki puhelimet perustuivat Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle ja HTC oli ikään kuin Microsoftin "hovivalmistaja" puhelinmarkkinoilla. Android on kuitenkin muuttanut asetelmia selkeästi. Myös muut puhelinvalmistajat ovat vahvasti Androidin takana: Samsung panostaa siihen jatkossa vahvasti, LG:n tulevista älypuhelimista suurin osa tullee perustumaan siihen, Sony Ericssonilta on tulossa ensimmäinen Android-puhelin XPERIA X3 ja Motorola on laittamassa koko tulevaisuutensa puhelinvalmistajana tulevien Android-puhelintensa harteille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
RYVhuMAsc (vahvistamaton)

2

Di66wR <a href="http://niouszemctzi.com/">niouszemctzi</a>

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.