Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tyylikäs S9110-rannekellopuhelin

2
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tyylikäs S9110-rannekellopuhelin
Samsungilta on tulossa tyylikäs S9110-kellopuhelin, jonka se väittää olevan maailman ohuin rannekellopuhelin. S9110:n paksuudeksi ilmoitetaan 11,98 millimetriä.

Suuret puhelinvalmistajat eivät ole toistaiseksi laajamittaisesti lähteneet mukaan rannekellomarkkinoille. Korealaisen LG:n aiemmin esittelemä GD910 oli ensimmäinen suuren puhelinvalmistajan rannekellopuhelin ja nyt toinen korealaisvalmistaja Samsung seuraa perässä S9110-kellopuhelimellaan.
S9110:n ominaisuuksiin kuuluvat 1,76 tuuman kosketusnäyttö, Bluetooth-yhteys stereotuella, puheentunnistus, sähköposti, kaiutinpuhelin sekä musiikkisoitin. Puhelimessa on nahkainen ranneke ja itse kellopuhelinosan kuoret ovat ruostumatonta terästä. Näyttö on puolestaan päällystetty naarmuuntumista hillitsevällä materiaalilla.

S9110:stä ei löydy tukea 3G-yhteyksille, joten se ei myöskään sisällä tukea videopuheluille, joita on pidetty yhtenä rannekellopuhelinten tärkeimmistä (ja hauskimmista) ominaisuuksista.

S9110 on tulossa markkinoille jo kuluvan kuun aikana ainakin Ranskassa, jossa sillä sillä tulee olemaan hintaa 450 euroa. Saatavuuden laajentumisesta muille markkinoille ei toistaiseksi ole tietoa.

Alla olevissa kuvissa näkyy S9110:n lisäksi myös Samsung-brändätty Bluetooth-kuuloke. Tietoa siitä, tuleeko Bluetooth-handsfree vakiovarusteena puhelimen mukana, ei vielä ole.Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja