Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulevista puhelimista tietoa, mukana Google Android -puhelin

7
Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevista puhelimista tietoa, mukana Google Android -puhelin
Motorola, joka on aiemmin kertonut jatkossa panostavansa vahvasti Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin puhelimiin, on viime aikoina ollut hyvin hiljainen uusien puhelinmallien julkistusten suhteen.

Nyt kahdesta tulevasta Motorolasta on kuitenkin tihkunut hieman tietoja julkisuuteen.
Kokonaisuutena huomattavasti mielenkiintoisempi puhelin kaksikosta tunnetaan toistaiseksi Morrison-kehitysnimellä. Kyseessä saattaa olla Motorolan ensimmäinen tai ainakin ensimmäisten joukkoon kuuluva Android-puhelin. Vasemmalta löytyvässä kuvassa mustansinisenä väriversiona esiintyvä Morrison on sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu älypuhelin. Kuvassa näkyy myös Android-käyttöjärjestelmä. Morrisonin tarkemmista ominaisuuksista ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Markkinoille Morrisonin odotetaan saapuvan vielä loppuvuoden aikana. Kuvan julkisuuteen toi Phandroid.com-sivusto.

Toinen Motorolalta julkisuuteen lipsahtanut malli on A45 Murano. Kyseessä on puhelimen alaosasta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu, viestintäkäyttöön suunnattu puhelinmalli. Mitä ilmeisimmin puhelin tulee olemaan hinnaltaan varsin edullinen.

A45 Muranon tärkeimpiin ominaisuuksiin täysnäppäimistön lisäksi kuuluvat tuki neljälle GSM-taajuudelle (850/900/1800/1900 MHz) ja GPRS- ja EDGE-datayhteyksille sekä kahden megapikselin kamera. A45 Muranon tarkasta julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa. Malli on tulossa aluksi markkinoille vain Brasiliassa. A45 Muranosta kertoi ensimmäisenä CelularCafe.com-sivusto.

Ainakin oma mielipiteeni uusista Motorolista on, että ne ovat muotoilullisesti melko heikkoja esityksiä. Mitä mieltä te, hyvät lukijat, olette?


Motorola A45 Murano
Töihin AfterDawniin

Kommentit (7)

Ibanez90
Ibanez90

1

Minusta nuo ovat aika omalaatuisia muodoiltansa ja värit ovat aika silmiin pistävät. Muuten vaikuttaa aika hienoilta.

Vastaa
Diazzi
Diazzi

4

Uutisen kirjoittajan ei kuulu esittää kommentteja, vaan uutinen. Erikseen toki "uutiskommentti"-tekstit sitten. Alustuksen muotoilusta keskustelemiselle olisi voinut tehdä ilman omaa mielipidettäsi, joka vaikuttaa myös lukijan mielipiteeseen ko. laitteista.

Omasta mielestäni ylempi puhelin on ihan hyvä konsepti, mutta alempi on vähän typerän muotoinen neliö.

Vastaa
Xaboom
Xaboom

5

Lainaus:

missä ne ääkkösten vinkujat nyt on

Itellä ei ainakaan tule mieleen ostaa tuollaista, jos ei ääkkösille ole omia nappeja. Tottunut jo niihin, niin ei jaksa mitään näppäinyhdistelmä pelleilyjä. En kyllä olis alkanut muuten vinkumaan, mutta kun kerran sinulla niin ikävä =)

Vastaa
msly
msly

6

@4.

Emme varsinaisesti ole laisinkaan vain uutisia -sivusto. Tiedän kyllä, että yläpalkissa lukee "Uutiset" ja etusivulla "Matkapuhelinuutiset", jonka alta jutut löytyvät.

Meidän uutisosiommekin kuitenkin tulisi nähdä "hieman blogahtavana" uutisosiona. Tällöin omat kommentit kuuluvat asiaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja