Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän elegantin luksuspuhelimen Motorola päätti perua

6
Markus Lehtiniitty

Tämän elegantin luksuspuhelimen Motorola päätti perua
Motorola on ollut suurissa ongelmissa viime aikoina. Pääosin kaikki Motorolan ongelmat ovat johtuneet sen malliston lamaantumisesta RAZR-hullaannuksen jälkeen. Motorola Ivory E18 on yksi puhelin, jonka julkistuksen ja markkinoilletulon Motorola joutui perumaan, koska operaattorit eivät olleet siitä kiinnostuneita.

Ivory E18 olisi markkinoille tullessaan ollut varsin tyyris puhelin: edullisimman, ruostumattomasta teräksestä valmistetun version hinta olisi ollut noin kaksituhatta euroa. Lisäksi markkinoille olisi tuotu myös kulta- ja platinaversiot, joiden hinnat olisivat liikkuneet useissa kymmenissä tuhansissa euroissa.
Ivory E18:n rakenne olisi ollut melko poikkeuksellinen. Rakenteeltaan se oli pitkähkö liukukansipuhelin, jossa näppäimet olivat peitetty kannella. Kantta oli mahdollista liu'uttaa kahdessa erässä niin, että ensin näkyviin tulivat vain toimintonäppäimet ja ensimmäisen pykälän yli liu'utettaessa myös numeronäppäimet. Muotoilutyyliltään Ivory E18 edusti eleganttia, eleettömän tyylikästä linjaa.

Aiemmin Motorola toi viime vuoden loppupuolella markkinoille Aura-nimisen luksuspuhelimen, joka edusti rakenteeltaan Motorolan vanhasta V70-huippumallista tuttua swivel-rakennetta. Tietoa Aura-puhelimen myyntimenestyksestä ei ole.

Ominaisuuksiltaan suunniteltu Ivory E18 olisi vastannut pääosin Auraa. Ivoryssa olisi kuitenkin ollut tarkuudeltaan reilun kolmen megapikselin kamera Auran kaksimegapikseliseen verrattuna.

Ivory E18 tuli julkisuuteen, kun venäläinen Mobile-review.com-sivusto esitteli sitä venäjänkielisessä artikkelissaan.

Kommentit (6)

teosto
teosto

4

@ 3
et oo koskaa kattonu mitää muotinäytöksiä tai vastaavia?
mitä erikoisempi ja rumempi ni sitä suuremman hintalapun niihi voi laittaa

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

5

Mun mielestä tuo on jopa ihan tyylikäskin. Mutta en ostaisi ikinä.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

6

Itellä on lähes samanlainen kapula. Harmi vaam että omalla versiolla ei pysty tekemään mitään muuta kuin vaihtamaan television kanavaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja