Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin julkistamaton XPERIA X2 videolla

5
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin julkistamaton XPERIA X2 videolla
Sony Ericssonin tulevaa, vielä julkistamatonta XPERIA X2 -puhelinta esitellään YouTube-palveluun ladatulla videolla.

Olemme kertoneet XPERIA X2:sta jo useasti aiemmin. Kyseessä on suora seuraaja aiemmalle XPERIA X1 -mallille. XPERIA X2 on varustettu Microsoftin tulevalla Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiolla ja sisältää edeltäjänsä tapaan sivusta esiin liukuvan QWERTY-täysnäppäimistön. XPERIA X2:n kameran tarkkuus tulee olemaan kahdeksan megapikseliä.
Paremman kameran ja uudemman käyttöjärjestelmän lisäksi muista XPERIA X2:n tuomista uusista ominaisuukista edeltäjäänsä verrattuna on vielä melko niukasti tietoa. X2 tulee kuitenkin olemaan edeltäjäänsä kompaktimpi. Esittelyvideon perusteella Sony Ericsson on muokannut Windows Mobilea myös melkoisesti omien mieltymystensä mukaiseksi.

Huhujen mukaan Sony Ericssonin piti julkistaa XPERIA X2 jo kesäkuun puolivälissä, mutta Samsung pilasi nämä suunnitelmat julkistamalla viisi älypuhelinta päivää ennen XPERIA X2:n suunniteltua julkistamista. Sony Ericsson pelkäsi X2:n jäävän liiaksi Samsungin vakuuttavien julkistusten varjoon ja siirsi XPERIA X2:n julkistuksen myöhäisempään ajankohtaan.

Sony Ericssonilta on tulossa XPERIA X2:n lisäksi myös toinen uusi malli samaan sarjaan, Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustettu XPERIA X3. Mahdollisesti XPERIA X2 ja XPERIA X3 julkistettaneenkin samanaikaisesti lähiaikoina.

Alta löytyy YouTube-palveluun ladattu video, jolla esitellään XPERIA X2:n toimintaa:

Kommentit (5)

Teemu (vahvistamaton)

2

Saatiinhan Xperia X1:kin ääkkösillä, niin varmaan tämäkin.

Vastaa
Xaboom
Xaboom

3

Teostolla tuntuu olevan pakkomielle kitistä ääkkösten kitisijöistä =). Senhän sitten näkee että tuleeko vai eikö tule. Suomessa kuitenkin ollaan joten ihan hyödylliset ovat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja