Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Philipsin ensimmäinen Google Android -puhelin

6
Markus Lehtiniitty

Tässä on Philipsin ensimmäinen Google Android -puhelin
Googlen avoin ja valmistajille lisenssimaksuton Android-käyttöjärjestelmä on houkutellut suurimpien valmistajien ohella myös monet pienemmät puhelinvalmistajat mukaansa. Myös Philipsiltä on tulossa Androidilla varustettuja puhelimia, ja tässä jutussa esiintyy niistä tiettävästi ensimmäinen.

Tulevasta Philipsin ensimmäisestä Android-puhelimesta ei vielä toistaiseksi ole paljoakaan tietoa näiden kuvien lisäksi. Puhelimen mallinimi tulee kuitenkin luultavasti olemaan V808 ja mitä luultavimmin se tulee lisäksi kuulumaan Philipsin Xenium-mallisarjan alle.
V808:n kosketusnäyttö olisi kooltaan 3,2 tuumaa sekä tarkkuudeltaan HVGA (320x480 pikseliä) ja lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kuuluisi 3,2 megapikselin kamera videokuvauksen kera.

Julkistuksen, myyntiintulon tai hinnan osalta V808:sta ei ole vielä mitään tietoja. Viime aikoina Philipsin puhelinten saatavuus on rajoittunut lähinnä Aasian ja Venäjän markkinoille.

On myös mielenkiintoista nähdä, millaiset toiminta-ajat Philipsin Android-uutuus tarjoaa. Philipsin viimeaikaiset puhelimet ovat parhaiten tunnettuja lähes uskomattoman pitkistä valmiusajoistaan - esimerkiksi vajaat pari viikkoa sitten kerroimme Xenium X830:sta, jonka valmiusajaksi Philips ilmoittaa 1,5 kuukautta.Kommentit (6)

Trampas (vahvistamaton)

2

Tuo kosketusnäyttömuoti on pysäyttänyt puhelimien muotoilun täysin. Tuollaisia neliskanttisia laatikoita ne on nyt kaikki. Tavallisissa malleissa on sentään muotoilijakin päässyt hieman käyttämään vuosien koulutustaan. Miksiköhän muuten yksikään valmistaja ei uskalla jättää fyysisiä nappuloita etupuolelta kokonaan, jotta tuo näyttö voisi täyttää koko pinnan...?
Kosketusnäyttö voipi olla hyvä lisä, mutta se ei mielestäni saa olla ainoa mahdollisuus syöttää tekstiä kapulaan.. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni..

Itse aikani rimpuilin mokoman keksinnön kanssa, mutta kyllästyin hyvinkin pian ja siirryin kotimaassa valmistettuun kapulaan ja vanhoihin kunnon näppylöihin, tosin ne on mallia qwerty..

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

5

@2

Joo muotoilu on tosiaan pysähtynyt...

Jos se lasi peittäisi koko etupuolen niin radioiden herkkyys kärsisi liikaa (niitä voi jopa olla 3-5 puhelimessa)joten tarvitaan noi reunat. Jo nyt eräissä puhelimissa jopa puhelut katkeilevat tuosta syystä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja