Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin logo saamassa uusia värejä

5
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin logo saamassa uusia värejä
Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin logo on saamassa uusia värejä. Venäläisen Mobile-review-sivuston perustajan ja päätoimittajan Eldar Murtazinin mukaan Sony Ericsson tulee lanseeraamaan logostaan neljä uutta väriversiota käytettäväksi yhtiön uusien puhelinmallien markkinointikampanjoissa.

Tutun vihreäharmaan lisäksi Sony Ericssonin logoja voi jatkossa nähdä myös ainakin pinkin, sinertävän, ruskeanoranssin ja violetin sävyisinä yhtiön mainoksissa. Varsinaisiin tuotteisiin ja pakkauksiin asti uudet logot eivät ainakaan toistaiseksi ole ilmestymässä, vaan niissä käytetään jatkossakin vain ja ainostaan tuttua vihreää logoa. Sony Ericssonin logo on toistaiseksi pysynyt samanlaisena yhtiön syntymästä lähtien.
Sony Ericssonilta odotetaan lähiaikoina merkittäviä tuotejulkistuksia XPERIA X2:n ja XPERIA X3:n muodossa. X2 perustuu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle ja X3 tulee olemaan Sony Ericssonin ensimmäinen Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Lisäksi Sony Ericsson on tuomassa markkinoille ensimmäisiä nimellisiä puhelinmallejaan Aino, Satio ja Yari. Ne kuuluvat uuden Entertainment Unlimited -konseptin alle.

Logovärien sijaan Sony Ericssonin puhelinten nimeäminen kaipaisi ryhtiä. Tällä hetkellä Sony Ericsson nimeää puhelimensa joko Cxxx/Txxx/Wxxx/...-sarjanimillä (esim. W995), yksittäisillä nimillä (esimerkit edellä) tai liittää ne XPERIA-brändin alle.

Sony Ericsson on ollut viime aikoina kasvavissa ongelmissa mallistonsa heikkouden vuoksi. Menneellä vuoden 2009 toisella neljänneksellä yhtiö onnistui myymään vain 13,8 miljoonaa puhelinta - kappalemääräinen myynti laski sekä edelliseen neljännekseen että vuodentakaiseen verrattuna. Sony Ericsson toivoo varmasti uusista, tulevista puhelinmalleista ja logoväreistä apua tilanteeseen.


Sony Ericssonin perinteinen logo keskellä, uudet värit sivuilla

Kommentit (5)

mando41
mando41

3

kyllä niin hieno asia tuo logon värinmuutos, että heitänpä tämän Nokian roskiin ja menen jonottamaan jo lähimmän jälleenmyyjän oven eteen josko saisin sen hienon uutuuden nopeampaa.

Vastaa
mikkox (vahvistamaton)

5

ne on laskenut että mallia x myyty 1 milj.
no jos logon tekee 5 värillä on se 5 milj.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja