Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AT&T mainostaa Nokian E71x:ää BlackBerry-käyttöliittymän kera

3
Markus Lehtiniitty

AT&T mainostaa Nokian E71x:ää BlackBerry-käyttöliittymän kera
Nokian E71x-malli on tavallisesta E71:stä yhdysvaltalaisoperaattori AT&T:lle pienin muutoksin räätälöity versio. Perusrakenteeltaan ja -muodoltaan E71 muistuttaa melkoisesti RIM:n BlackBerry-laitteita - ehkä jopa hieman liikaa, sillä AT&T on myymälämainoksessaan erehtynyt liittämään puhelimeen kuvan BlackBerry-käyttöjärjestelmästä (kuva vasemmalla).

AT&T:n hauskasta mainosmokasta kertoi CrackBerry-sivusto, perustaen juttunsa sivuston käyttäjän lähettämään, AT&T-operaattorin myymälässä otettuun kuvaan E71x-mainoksesta.
Mainoksessa E71x:n näytöllä näkyy internetselain BusinessWeek-sivuston etusivu avattuna, mutta kyseessä ei ole E71x:stä oikeasti löytyvän S60-alustan vaan BlackBerry-käyttöjärjestelmän selain. Onni onnettomuudessa on, että kuva on juuri selaimesta eikä esimerkiksi valikosta, jossa ero S60:n ja BlackBerry-alustan välillä olisi ulkonäöllisesti huomattavasti merkittävämpi.

Tietoa mokan tarkasta syystä ei ole, mutta mitä ilmeisimmin kuvan tehnyt graafikko on erehtynyt jossain kohtaa työtään pahemman kerran. Puhelinten mainos- ja lehdistökuvissa näytöllä näkyvät asiat ovat lähes poikkeuksetta muokattu erillisestä lähteestä alkuperäiseen kuvaan itse puhelimesta.

Nokia E71x eroaa Suomessakin myynnissä olevasta E71:stä lähinnä uudemmalla S60-alustan versiolla (S60 3rd Edition Feature Pack 2) ja mukana tulevilla AT&T:n lukuisilla sovelluksilla. E71x on yksi harvoja Nokian älypuhelimia yhdysvaltalaisoperaattorien valikoimissa. E71x:n lisäksi Nokia on räätälöinyt AT&T:lle viime aikoina myös Surge-mallin, joka Euroopan markkinoilla tullaan tuntemaan 6760 slide -nimellä.

Kommentit (3)

mikkis1
mikkis1

1

No onhan tuota näkynyt ihan kotosuomessakin , ehkäpä vielä enemmän. On järettömän typerää kun gigantin mainoksissa nokian s40 halpismallien näyttöihin on laitettu kuva s60:n käyttöliittymästä.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

2

Mutta eikös tuon s40 käyttöliittymä ole nykyisellään jo aika paljon lähempänä s60...meinaan vain, että löytyy myös 6x6 ikoniruudukko...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja