Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ilmainen Quickoffice-päivitys saataville Nokian kaikille älypuhelimille

2
Markus Lehtiniitty

Ilmainen Quickoffice-päivitys saataville Nokian kaikille älypuhelimille
Quickoffice-toimistosovelluksesta on julkaistu uusi päivitysversio. Tuettujen puhelinten listalla ovat nyt myös kosketusnäytölliset 5800 XpressMusic ja N97. Päivitys on ilmaiseksi saatavilla kaikille Nokian älypuhelimille, joiden mukana Quickoffice toimitetaan esiasennettuna. Käytännössä kyseeseen tulevat kaikki Nokian viimeaikaiset älypuhelimet.

Myös uudesta versiosta on saatavilla erikseen vain dokumenttien katselua ja myös muokkausta tukevat (Premier) versiot. Puhelimet päivittyvät mukana tulleen versionsa mukaan uuteen versioon. Käytännössä useimpien Eseries-sarjan puhelinten mukana on tullut myös muokkausta tukeva versio, kun muissa on jouduttu tyytymään vain katseluversioon.
Uusi Quickoffice 6 -versio on saatavilla Nokian älypuhelimissa käytettävän S60-alustan 3rd Edition ja 5th Edition -versioille. Kuutosversion tuoma suurin uudistus on tuki Microsoft Office 2007 -dokumenteillle. Nyt julkaistu päivitysversio toi mukanaan PowerPoint 2007 -dokumenttien katselutuen Word- ja Excel-tukien seuraksi.

"Olemme erittäin iloisia voidessamme yhdessä Quickofficen kanssa tuoda tämän ominaisuuden ilman maksua asiakkaillemme. Mahdollisuus käsitellä Office 2007 -dokumentteja laitteissa kuten Nokia N97 ja Nokia 5800 on suuri etu asiakkaillemme", sanoi johtaja Waldemar Sakalus Nokialta Nokia Conversations -blogin mukaan.

Quickofficen päivittäminen onnistuu helpoimmin itse sovelluksesta Quickmanager-toiminnon kautta päivityksiä hakemalla. Nokia ja Quickoffice lupaavat ilmaisia päivityksiä jatkossa myös lisää.

Lisätietoa löytyy Quickofficen verkkosivuilta. Lisäksi All About Symbian -sivusto on haastatellut Quickoffice-yhtiön liiketoiminnan kehitysjohtaja Phil Spencer.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (2)

yamaneko
yamaneko

1

Pah, olisivat tarjonneet kaikille editointioikeuksilla varustetun version :) Tosin, en tiedä haluaisinko yrittää väkertää Officella pienellä ruudulla, joten kiitosta vaan näyttäjästäkin.

Vastaa
matrix82
matrix82

2

Sähköpostiosoitteen joutuu päivityksen yhteydessä näemmä antamaan, kun en ole aiemmin sitä Office pakettiin laittanu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja