Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Ovi Suite 2.0 Betaan merkittävä päivitys

4
Markus Lehtiniitty

Nokia Ovi Suite 2.0 Betaan merkittävä päivitys
Nokian jatkossa PC Suiten korvaavan Ovi Suiten 2.0 Beta -versioon on julkaistu merkittävä päivitys. Toistaiseksi yhä beta-vaiheessa pysyvä sovellus mahdollistaa sisällön siirron tietokoneen ja puhelimen välillä, synkronoinnin sekä Ovi-verkkopalveluiden käyttämisen.

Alun perin Nokia julkaisi Ovi Suite 2.0 Betan kesäkuun loppupuolella. Uuden päivitysversion myötä Ovi Suite 2.0 Beta on nyt saatavilla 29 eri kielellä, mukaan lukien suomi, ja monia aiemmissa versioissa esiintyneitä bugeja on nyt korjattu. Päivityksen myötä muun muassa musiikkikappaleita voi nyt poistaa Ovi Suitesta ilman, että ne samalla poistuvat koko tietokoneelta, musiikin synkronoimista puhelimeen on parannettu, kuvien manuaalinen kopiointi puhelimesta Ovi Suiteen toimii ja yhteystietojen muokkaamiseen ja tallentamiseen on tehty parannuksia.
Nokia Ovi Suite 2.0 Betan uusimman version voi ladata täältä. Käyttäjillä, joilla on jo aiempi versio (Nokia Ovi Suite 0.4.7.0) asennettuna, ohjelma ilmoittaa uudesta versiosta ja päivitysprosessin luvataan olevan yksinkertainen. Ohjelma on toistaiseksi saatavilla vain Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmälle. Mac OS X -version luvataan saapuvan joskus tulevaisuudessa. Puhelinten osalta Ovi Suite 2.0 tukee yli 100 eri Nokian puhelinmallia.

Nokia Ovi Suite 2.0 on kehitetty Qt-tekniikalla. Ovi Suite 2.0 on edelleen kehitysvaiheessa, ja tämän vuoksi Nokia toivookin saavansa palautetta siitä. Palautteen antaminen onnistuu Nokia Beta Labsin Nokia Ovi Suite 2.0 -sivulla.

Linkki aiempaan uutiseemme Nokia Ovi Suite 2.0:sta
Linkki Nokia Beta Labsin blogin asiasta kertovaan merkintään

Alta löytyy liitettynä YouTube-palvelusta Nokia Ovi Suite 2.0 -esittelyvideo ja ohjelman kehityksestä hieman taustatietoa tarjoava video:Kommentit (4)

xbax (vahvistamaton)

2

Saisi vaan sen content copierin eli varmuuskopiointiohjelmiston vihdoinkin Oviin. Miksei Nokia julkaise räpläilyjään valmiina?

Vastaa
Xaboom
Xaboom

3

Lainaus:

Miksei Nokia julkaise räpläilyjään valmiina?

Mikä testaamisessa on vikana? Mitä enemmän testaajia, niin sen enemmän vikoja huomataan.

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

4

@2 xbax

Kyllä Ovi Suitesta löytyy jo varmuuskopiointi.

Loput ominaisuudet tulee varmaan kun todetaan että nykyiset toimivat kunnolla...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja