Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Altek T8680 -kosketusnäyttöpuhelin sisältää 12MP kameran optisella zoomilla

2
Matti Vähäkainu

Altek T8680 -kosketusnäyttöpuhelin sisältää 12MP kameran optisella zoomilla
Aasiasta kuuluu taas kummia, kun Taiwanilainen kameraosaaminen esittäytyy Altekin julkaisemassa T8680-kosketusnäyttöpuhelimessa. Kyseistä 12 megapikselin kameralla ja 3x optisella zoomilla varustettua taidonnäytettä voi kuitenkin kutsua hyvällä omalla tunnolla ennemminkin puhelinkameraksi kuin kamerapuhelimeksi, sillä sen puhelinominaisuudet ovat vuositolkulla nykypuhelimia jäljessä.

Ainoastaan GSM- ja EDGE-teknologioita tukevasta puhelimesta ei siis löydy esimerkiksi 3G-yhteyksiä, GPS:ää tai WLANia. Mikäli kuitenkin puhelimesta kaipaa lähinnä soitto- ja tekstiviestiominaisuuksia, niin taskupokkarin korvikkeena T8680 toimii ominaisuuksien puolesta moitteetta.
Altek T8680:n 12 megapikselin kamera käyttää CCD-kennoa ja tukee kasvontunnistusta, kosketustarkennusta, useita tilavalintoja ja ISO herkkyyksiä välillä 80-3200. Puhelimessa on lisäksi oma suoritin kameralle sekä xenon-salama.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat GSM/EDGE-yhteyksien lisäksi kolmen tuuman kosketusnäyttö, Bluetooth A2DP:llä, USB, TV-ulostulo, FM-radio, musiikkisoitin ja kiihtyvyysanturi.

Puhelin tulee myyntiin Kiinassa tässä tai ensi kuussa noin 300 euron (3000 yuanin) hintaan. Valitettavasti toistaiseksi ei ole tietoa onko puhelin tulossa Euroopan markkinoille.
Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja