Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullinen kännykkä kahdella SIM-korttipaikalla: Samsungin C3212 DuoS

4
Markus Lehtiniitty

Edullinen kännykkä kahdella SIM-korttipaikalla: Samsungin C3212 DuoS
Eteläkorealaiselta Samsungilta on tulossa edullinen, kahdella SIM-korttipaikalla varustettu, C3212 DuoS -malli. Samsungin valikoimista on aiemminkin löytynyt kahdella SIM-paikalla varustettuja puhelinmalleja, joten sinällään mitään uutta ei C3212 DuoS valmistajalle edusta. C3212 Duos lienee kuitenkin Samsungin toistaiseksi edullisin tupla-SIM-puhelin.

Tiedot C3212 DuoS:n muista ominaisuuksista kahden SIM-korttipaikan lisäksi ovat toistaiseksi heikkoja. Kyseessä on kuitenkin erittäin yksinkertainen, perinteistä patukkarakennetta edustava malli.
C3212 DuoS on tulossa markkinoille aluksi Venäjällä ennen kesän loppua noin 150 euroa vastaavalla hinnalla. Myöhemmin mallin saatavuuden pitäisi laajentua myös joillekin muille Euroopan markkinoille - Suomen kohtalosta ei varmaa ole tietoa, mutta mitä luultavimmin emme C3212:aa täällä tule näkemään.

Kahdella SIM-korttipaikalla varustetut puhelinmallit ovat olleet Suomen markkinoilla todella harvinaisia, ja esimerkiksi tällä hetkellä markkinoilla ei täällä ole ainuttakaan kyseisellä ominaisuudella varustettua mallia. Suuret puhelinvalmistajat eivät ole viime vuosina tupla-SIM-puhelinten markkinoille kovinkaan laajmittaisesti osallistuneet. Tällä hetkellä Samsung on ainoa suuri puhelinvalmistaja näillä markkinoilla, mutta esimerkiksi Kiinassa erittäin monet paikallisten valmistajien puhelinmallit ovat varustettuja kahdella SIM-korttipaikalla.

C3212 DuoS:stä kertoi ensimmäisenä tsekkiläinen Mobil.cz-sivusto.

Kommentit (4)

Samsung RULES! (vahvistamaton)

1

Tällä hetkellä Samsung on ainoa suuri puhelinvalmistaja näillä markkinoilla!. ;)

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Noita kaksi sim paikkasia kännyköitähän on dealextreme jne pullollaan. Miksi ihmeessä kukaan ostaisi tuollaista jossa ominaisuudet on karsittu mutta hinta on noin korkea?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja