Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone-sovelluksella jaat vessakokemuksesi kavereille ja koko maailmalle

15
Ilkka Ketola

iPhone-sovelluksella jaat vessakokemuksesi kavereille ja koko maailmalle
Kakka, tuo ehtymätön luonnonvara, yhdistää kaikkia kansoja ympäri maailman. Myös kakkahuumorilla on läjäpäin ystäviä, mistä osoituksena useat aihepiirin ystäviä yhdistävät sivustot. Nyt kaiken maailman kakkaajille on myös oma iPhone-sovellus, Poop The World, jonka avulla voi jakaa omia saavutuksiaan läheisilleen ja kanssaharrastajille ympäri maailman. App Storesta löytyy myös muita kieliposkella tehtyjä sovelluksia, joista osa saattaa tulla tarpeeseen viikonloppua viettäessä.

Sopiva pilke silmäkulmassa väsätty Poop The World -sovellus omaa intuitiivisen käyttöliittymän, jolla vessatoimituksen dokumentointi on helppoa kuin pyyhkiminen. Kakan luontivaiheessa arvioidaan jätöksen koostumus ja haju sovelluksen tarjoamista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. vauvamanaatti, Tähkäpää, karkkipopcorn ja tietysti klassikko haamukakka. Hajuista löytyy esimerkiksi uuden tennispallon tuoksu, uuden auton haju, vanhan miehen hengitys sekä sienet ja sammal.
Tallennetuista ponnistuksista luodaan luonnollisesti tilasto, jonka avulla voi tarkkailla mm. omaa suoritustiheyttä, tuotosten kokonaismassaa ja kuluneen vessapaperin määrää. Suoritus tallenetaan kuinkas muuten kuin huuhtomalla.

Mikä parasta, Poop the World tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ylpeillä suorituksellaan ystävilleen ja koko maailmalle. Kakanjako onnistuu helposti valitsemalla iPhonen kontaktilistasta henkilöt, joille haluaa jakaa onnistuneen suorituksen yksityiskohdat. Näin esimerkiksi juuri kotoaan muuttaneet nuoret voivat ylpeänä esitellään äidilleen oman suolensa toimivuutta. Lisäksi ohjelma hyödyntää puhelimen GPS-paikannusta ja jakaa suorituksen sijaintitiedot Poop the Worldin verkkosivuilla. Sivuston kautta voikin seurata naapuruston kakkimisia tai selvittää vaikka maailman ahkerimmat vessavieralijat. Sivustolla listataan useimmin ulostaneet, kilomääräisesti tuotteliaimmat sekä tuoreimmat kirjaukset.

Sovellus tarjoaa jotain myös suorituskeskeisille ihmiselle, nimittäin ahkerasta pönttöpäivystyksestä ja tulosten kirjauksesta voi saada erilaisia palkintopokaaleja. Jaossa on julkikuuluttajan, massatuhoaseiden, ahkeran kakkaajan ja tutkimusmatkailijan pokaalit, jotka voi saavuttaa kunnostautumalla eri osa-alueilla.

Onneksi sovelluksesta puuttuu mahdollisuus kuvata videota, eikä nykyteknologialla pystytä välittämään hajuaromeja.

Viikonvaihteen viihdykkeet ja juhlijan apuohjelmat

App Storesta löytyy myös muita sovelluksia, joiden tarkoitus tuskin on parantaa kenenkään tuottavuutta. Tarjolla on sovelluksia esimerksi kannabiksen paikallistamiseen ja ohjelma nimeltään Hold On!, jonka ainoa tarkoitus on testata kuinka pitkään käyttäjä jaksaa/viitsii pitää nappia pohjassa.

Railakasta viikonloppua suunnittelevia taas saattaa kiinnostaa humaltumisasteen kävelytestin perusteella arvioiva sovellus tai drunkDialer, jonka on tarkoitus ehkäistä yön pikkutunteina ex-puolisoille tehdyt harkitsemattomat soitot. Mikäli koit edellisen sovelluksen tarpeelliseksi, kannattaa iDrunkTxt jättää App Storeen. Tämän pikkuohjelman tarkoitus on nimittäin helpottaa tekstareiden lähettämistä ystäville siinä vaiheessa, kun sormien motoriikka ja yhteispeli silmien kanssa ovat syystä tai toisesta tavallista heikompaa.

Muista myös katsoa Poop the Worldin hienouksia esittelevä video:


Sovellus on myös osaltaan vaikuttanut historian kulkuun:

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

OneMember
OneMember

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:

menin sanattomaks

Juu, eipä tähän oiken osaa mitään sanoa...

Vastaa
BaldAngel
BaldAngel

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pateboe:

Rupes tuo Kannabiksen paikallistaminen vähän kiinnostamaan...


se on vaan lääkekäyttöön...:l

Vastaa
jkaart
jkaart

8

Lainaus:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:

menin sanattomaks

Juu, eipä tähän oiken osaa mitään sanoa...


Jep! eipä tähän ole paljoo lisättävää!
Kaikkee ne keksiikin... :P

Vastaa
Lada1500s
Lada1500s

9

Ei helvetti... :D Repesin totaalisesti kun luin tätä. Kyllähän toi sinänsä, mutta kilomääräisesti paljonko on paskonu esim. viikossa? Joo ei helvetti .D:

Vastaa
mniskane
mniskane

15

Tunnustusta sen verran, että tosi siisti mainosvideo + applikaation käyttöliittymä näyttää hyvin harkitulta ja toimivalta.

-Make-

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja