Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa Bob Sinclarille omistettu erikoisversio W508-puhelimesta

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta tulossa Bob Sinclarille omistettu erikoisversio W508-puhelimesta
Sony Ericssonilta on tulossa markkinoille erikoisversio yhtiön W508-puhelimesta nimeltään W508 Bob Sinclar Edition.

Ranskalaiselle musiikkituottajalle ja DJ:lle omistettu erikoisversio eroaa tavallisesta W508:sta kuorillaan, puhelimeen esiladatulla kuva-, teema- ja soittoäänisisällöllä sekä mukana tulevalla Bob Sinclarin tuoreella uudella Born In 69 -albumilla.

W508 on keskihintaluokan simpukkamallinen Walkman-musiikkipuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat vaihdettavat Style-Up-kuoret, 3,2 megapikselin kamera, kaksi näyttöä, liikeohjaus, stereo-Bluetooth, internetselain, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka sekä tuki neljälle GSM-taajuudella ja kolmelle 3G/WCDMA-taajuudelle HSDPA-latauksien kera. Perusmusiikkisoittimen ohella musiikkiin on W508:ssa panostettu SensMe- ja TrackID-toiminnoilla sekä kannesta löytyvillä erillisillä musiikkinäppäimillä.W508 Bob Sinclar Edition on tulossa markkinoille vuoden 2009 kolmannen neljänneksen aikana, eli viimeistään syyskuussa, valituilla Euroopan markkinoilla. Tietoa siitä, tuleeko puhelin myös Suomeen, ei toistaiseksi ole.

W508:n Bob Sinclar -erikoisversiosta kertoi ensimmäisenä SEMC Blog -sivusto, jonka artikkelista löytyy puhelimesta myös muutamia lisäkuvia.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

nwind
nwind

2

Aika karsean oloset kuoret, itse en kyllä tuollaista salaattisoppa puhelinkuorta kauaa jaksaisi :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.