Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n GD910-rannekellopuhelimen hinta hirvittää

2
Markus Lehtiniitty

LG:n GD910-rannekellopuhelimen hinta hirvittää
Eteläkorealaisen LG:n GD910 on ensimmäinen suuren puhelinvalmistajan julkistama rannekellopuhelin. GD910 on nyt rantautumassa markkinoille muun muassa Ranskassa, mutta sen hinta hirvittää.

Orange-operaattori myy GD910:tä Ranskassa 899 euron hintaan Origami start, first, jet tai Origami plus -liittymällä 12 tai 24 kuukauden sopimuksella. GD910:n hintaa ilman liittymäsopimusta ei ole tiedossa, mutta se lienee vielä muutamaa sata euroa kytkyhintaa kalliimpi. Kyseessä on siis erittäin tyyris laite puhelimeksi. GD910 saapui Ranskassa kauppoihin aiemmin tällä viikolla.
GD910:n hinta on kuitenkin lopulta odotettua edullisempi. Alun perin sen hinnan huhuttiin olevan jopa 1 000 puntaa, eli lähemmäs 1 200 euroa.

GD910 tukee videopuheluja, sen luvataan kestävän vesiroiskeita ja se sisältää 3G- ja HSDPA-yhteydet. Laitteen kosketusnäytöllä on kokoa 1,43 tuumaa. Muihin GD910:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat kamera (lähinnä videopuhelukäyttöön), musiikkisoitin, kaiutinpuhelintoiminto sekä Bluetooth-yhteys. Lisäksi GD910 tukee äänikomentoja ja on varustettu puheentunnistuksella sekä tekstinluvulla (TTS, Text To Speech).

Tuore rannekellopuhelin on jo päätynyt myös GSMArena-sivuston testipenkkiin. Englanninkielistä testiartikkelia pääsee lukemaan tästä. Testauksen perusteella kritisoidaan muun muassa laitteen kokoa, käyttöliittymän ajottaista hitautta sekä näytön laatua. Kokonaisuutena GD910:tä ei nähdä hintansa veroiseksi.

Aiemmin olemme kertoneet GD910:stä muun muassa julkistuksen yhteydessä sekä esittelyvideon myötä. Myös toiselta korealaisvalmistajalta, eli Samsungilta, on tulossa oma S9110-rannekellopuhelimensa.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja