Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko Applelta tulossa iPhone 3GS 8GB vai ei?

4
Markus Lehtiniitty

Onko Applelta tulossa iPhone 3GS 8GB vai ei?
Kohina Applen mahdollisesti tulossa olevan iPhone 3GS 8GB:n ympärillä kiihtyi jälleen tänään, kun kanadalaisen Rogers-operaattorin iPhone 3G:tä ja iPhone 3GS:ää vertailevan taulukon mukaan iPhone 3GS:stäkin olisi saatavilla 8GB-versio.

Viime viikon aiemmatkin huhut mahdollisesta iPhone 3GS 8GB:stä perustuivat Rogers-operaattorilta peräisin olleisiin tietoihin. Tällöin kuitenkin kyseessä oli julkisuuteen vuotanut, väitetty Rogersin dokumentti, jossa kerrottiin, että iPhone 3G 8GB korvattaisiin iPhone 3GS 8GB:llä ja että toimitukset olisivat jo alkaneet.
Rogersin sivujen vertailutaulukko on nyt jo korjattu vastaamaan tämän hetkistä tilannetta: iPhone 3GS on saatavilla vain 16 ja 32 gigatavun versioina ja vanhempi iPhone 3G -malli kahdeksan gigatavun muistilla. Aiemmin sivuilla oli ristiriitaista tietoa: iPhone 3GS 8GB oli taulukon mukaan olemassa, mutta silti iPhone 3GS:n hinnat lähtivät 199 dollarista liittymäsopimuksen kera, mikä on nykyisen iPhone 3GS 16GB:n hinta.

Gizmodo-blogi on myös saanut Rogersin edustajalta kommentin aiheesta: "Olette oikeassa, ei ole olemassa kahdeksan gigan iPhone 3GS:ää. Sivuillamme on muotoiluvirhe, joka korjataan niin pian kuin mahdollista".

Rogersin edustajan lausunto on kuitenkin loppujen lopuksi yhtä tyhjän kanssa. Vaikka iPhone 3GS 8GB olisi olemassa, Apple haluaisi luultavasti tiedottaa siitä ensimmäisenä ja Rogersilla ei olisi mitään muuta mahdollisuutta kuin kiistää sellaisen olemassaolo.

Lopullista vastausta iPhone 3GS 8GB -mysteeriin ei siis vielä ole saatu. Arvailujen mukaan Apple olisi jättänyt iPhone 3G 8GB -mallin myyntiin uuden iPhone 3GS:n rinnalle purkaakseen varastojaan ja julkistaisi iPhone 3GS 8GB:n, kun vanhat mallit on saatu siivottua varastoista pois. Mahdollisesti tulossa olevan iPhone 3GS 8GB:n hinnasta ei toistaiseksi ole varmaa tietoa - luultavasti sen hinnoittelu tulee kuitenkin vastaamaan edeltäjäänsä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Abexi
Abexi

2

No itseasiassa nokialaisista oli etusivulla enemmän uutisia kuin iphonesta, mutta itseäni välillä hatuttaa kyllä uutiset tyyliin kuinka iphonella voit raportoida paskantaneesi tietynlaisen pökäleen.

Seuraavaksi odotan kommenttia, että "ei tarvitse lukea!"
Vastaan siihen jo että ei tarvitsekaan mutta ilmoitin vain oman mielipiteeni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja