Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on ohjauspyörä Applen iPhonelle

18
Markus Lehtiniitty

Tässä on ohjauspyörä Applen iPhonelle
Applen iPhonelle ja iPod touchille on julkaistu uusi kätevä lisävaruste: ohjauspyörä. Ohjauspyörän tarkoitus on auttaa iPhone-käyttöjärjestelmälle saatavilla olevien, liikeohjattavien autoilu- ja muiden ajopelien pelaamista. Ohjauspyörän takana on CTA Digital -niminen yhtiö.

iPhone-ohjauspyörästä on saatavilla kaksi eri versiota: pelkän ohjauspyöräosan sisältävä sekä myös imukupillisen, säädettävän pöytätelineen sisältävä versio. Mukana kerrotaan toimitettavan neljä erilaista sovitinta, joiden myötä ohjauspyörä sopii niin alkuperäiselle iPhonelle, iPhone 3G:lle ja iPhone 3GS:lle kuin myös sekä ensimmäisen että toisen sukupolven iPod touchille.
Ohjauspyörän ansiosta iPhonea ei tarvitse pitää pelatessa koko ajan käsillä ilmassa ja lisäksi sen myötä pelien pelaaminen helpottunee, sillä iPhonea käsissä pideltäessä ohjausliikkeet tuppaavat muodostumaan helposti liian jyrkiksi. Ohjauspyörän kerrotaan tukevan useimpia iPhonen näyttö vaakatilassa pelattavia liikeohjauspelejä.

Ohjauspyörän hinnasta ei toistaiseksi valitettavasti ole tarkkaa virallista tietoa. CNET-sivuston mukaan hintaa sillä tulisi kuitenkin olemaan noin 20 dollaria, joka vastaisi saman yhtiön Nintendon Wii-pelikonsolille tarkoitetun ohjauspyörän hintaa.

Alta löytyy YouTube-palvelusta liitettynä esittelyvideo ohjauspyörän pöytätelineellä varustetusta versiota:

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Superi79
Superi79

4

...ja mobiili pelaaminen ei olekaan enää niin mobiilia! :)

Olisivat voineet valita vähän paremman autopelin esittelyyn. Paremmissa autopeleissä se kuvakulma vaihtuu kallistuksen mukaan siten, että auto ja tie aina vaakasuorassa.

Vastaa
Bullpants (vahvistamaton)

8

No minkäs valmistajan tuote ei ole "rahat pois niiltä jotka maksavat suosiolla" ????
Microsoft...? Sony...? Nokia...?
Voi mooses kun idiootit kommentoivat kilpaa...

Vastaa
emagdnim
emagdnim

12

no tämä kyllä menee "rahat pois tyhmiltä" -kategoriaan. Teippaa iphone vaikka auton rattiin, niin on vieläki aidompi ajotuntuma.

Vastaa
Yesse
Yesse

13

Lol, ei näytä olevan hyvä.Kuten näkee, että tuolla on aika huonoa ajaa kun ei kuski videossakaan oikeen pysty.Emagdnimin idea olisi järkevämpi:D

Vastaa
WQe
WQe

14

Toi emagdnimin idea kuullosti ihan hyvältä ja aattelin, että "hei, nythän voin pelailla matkalla aikani kuluksi kivoja ajopelejä samalla kun ajaa. Lehtien mukana kuljettaminen ja lukeminen on hankalaa kun pitäis kädet olla ratissa" kauppaan, ipuhelin kouraan ja teippaileen.
<br/><br/>Ja perkeleen vitut. Jostain syystä auto käyttäytyi holtittomasti kotimatkalla ja nyt ei ole siitäkään jäljellä kuin ratti. Syytän emagdnimia ja näitä sivuja. Tahdon korvauksia :(

Vastaa
Mythic
Mythic

15

Viestien 3, 5, 6, 7, 10, 12 ja 13 kirjoittajat eivät omista iPhonea, eivätkä todennäköisesti ole koskaan edes kokeilleet laitetta.
<br/><br/>
<br/><br/>Jokainen käyttää rahansa juuri niin kuin haluaa, elikä mikään ei ole ehkä toiselle turhaa jos se itsellesi on.
<br/><br/>
<br/><br/>@13 Hyvinhän tuo kaveri videossa ajaa.

Vastaa
Superi79
Superi79

16

@15 Omistanpas. Tuo ratin idea nyt vaan oli aika perseestä. Usein pitää sitä ruutuakin painella ohjauksen lomassa. Sen sijaan padiohjainappulat iPhonen kylkiin lisäävä kotelo onkin jo astetta älykkäämpi tuote.

Jos tuollaisen rattivempulan kanssa meinaa pelata, niin yhtä hyvin voi hommata sitten jonkun kunnon rattiohjaimen PC:lle tai konsolille ja pelata jotain vähän isompaa peliä. Ihan hyviä autopelejä löytyy iPhonelle, kuten Real Racing, mutta pikkupelien idea on minun mielestäni tarjota hetkeksi hupia paikkaa katsomatta. Kukaan kanniskele rattia mukanaan.

Real Racing trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=8--2Z9Z1H-8

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja