Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kun puhelin soi, näyttää Yellix henkilön tiedot Facebookista

11
Markus Lehtiniitty

Kun puhelin soi, näyttää Yellix henkilön tiedot Facebookista
Tänään julkaistu adaffix-yhtiön Yellix on puhelimeen asennettava yksinkertainen sovellus, joka hakee reaaliajassa Facebookista puhelimen soidessa soittajan kuvan sekä viimeisimmän tilapäivityksen ja näyttää ne näytöllä - toki sillä oletuksella, että soittaja Facebookista löytyy. Samat tiedot näkyvät myös vastaamatta jääneiden puheluiden osalta.

Yellixin lataaminen onnistuu joko Yellixin omilta sivuilta tai Facebookin kautta.
Yellix-sovellus on ilmainen ja se on saatavilla Symbian S60 3rd Editionille, Windows Mobilelle, Android-alustalle sekä RIM:n BlackBerryille. Kattava lista Yellixin tukemista puhelimista löytyy täältä. Applen iPhoneille sovellus ei ole saatavilla, koska ne eivät tue tarvittavaa sovellusten moniajoa. Valitettavasti myöskään S60 5th Editionille, eli esimerkiksi 5800 XpressMusicille ja N97:lle, ei Yellix ainakaan toistaiseksi ole saatavilla.

Sovelluksen käyttämiseksi käyttäjän tulee linkittää oma Facebook-tilinsä sovellukseen antamalla sille lupa päästä käsiksi käyttäjän Facebook-tiliin. Puhelintoiminnallisuuden lisäksi sovellus näyttää haluttaessa käyttäjän Facebook-sivulla viisi eniten käyttäjälle soittanutta henkilöä. Lisätietoa Yellixistä löytyy sen omilta sivuilta.

Kaiken kaikkiaan sosiaalisten verkostopalveluiden, kuten Facebookin ja Twitterin, integroinnista puhelimiin on nopeasti kasvamassa melko suuri ja voimakas trendi. Konkreettisena esimerkkinä muun muassa testattavanamme parhaillaan olevassa HTC:n Hero-puhelimessa verkostopalveluita on integroitu tiiviisti mukaan puhelimeen. Lisäksi Nokia vahvisti omaa osaamistaan sosiaalisten verkostopalveluiden integroinnin saralla hiljattain ostamalla cellity-yhtiön tiimin.

Alta löytyy YouTubesta lyhyt esittelyvideo Yellix-sovelluksesta:

Kommentit (11)

_Z_ (vahvistamaton)

1

"We would love to provide YELLIX for iPhone. Unfortunately Apple does not support our advanced technology."

Vastaa
teosto
teosto

5

@2

niinkun tää on tullut nyt kapasitiiviseen vai resitiiviseen? mitenseoli.. no jompmi kumpi ni igay heppu sitä ei voi käyttää.

lisätkäämme loppuun vielä kommenttien 3 ja 4 mukaisesti.
HANKI JÄTKÄ ELÄMÄ

Vastaa
kiksu
kiksu

7

Tämä olis varmaan ihan ok softa, mutta TyTN2 pistää nettiyhteyden tauolle kun tulee puhelu, joten ei näy naamat :P

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

8

Ootte kyllä säälittäviä jätkiä. Ootte vaan niin köyhiä ettei ole varaa edes testata iphonea ja verrata sitä johonkin muuhun. Itellä on ollut tai ollut testissä 5800,n97,iphone 2g ja iphone 3g, htc touch pro 2 sekä lg ku 990 ja joitain kiinan klooneja eli kokemusta taitaa olla hieman enemmän kuin teillä joten pitäkääpä turpanne kiinni ja lopettakaa sen sanominen että haukun näitä ilman syytä.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

9

@Ibanez90

Kommenttiesi tason puolesta joutuu ottamaan tuonkin hieman kriittisesti...tai siis sivuuttamaan sen lapsellisena kiukutteluna. Se, että on kokeillut muita malleja, ei näemmä paljoa vaakakupissa paina.

Vastaa
jännä (vahvistamaton)

10

@Ibanez90

Taidat olla luultavasti vain joku pikkuinen 12vuotias, joka päivät internetin ääressä ollessaan ei keksi enään muuta tekemistä kuin trollata erinäisillä uutissivuilla. Helppohan sitä on netissä sanoa että on kokeillu luurit kuin luurit ja polkupyörääkin.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

11

Niinpä Ibanez90. Mistä tiedät montaako puhelinta minä olen testannut enemmän kuin kaupan hyllyllä. Kaikkihan me ollaan testattu puhelimia kaupan hyllyllä, ja nyt vaikuttaa siltä että niin olet vain sinäkin. Ja ainakaan minun testailuistani et teidä yyyhhtäään mitään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja