Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian sähköpostipalvelu ylitti miljoonan käyttäjän rajan

1
Markus Lehtiniitty

Nokian sähköpostipalvelu ylitti miljoonan käyttäjän rajan
Nokian ilmainen Ovi Mail -sähköpostipalvelu on saavuttanut miljoonan aktivoidun käyttäjätilin rajan, kertoo Nokia lehdistötiedotteessaan. Tileistä 650 000, eli noin kaksi kolmasosaa, on luotu puhelimen kautta. Nokia ei ole toistaiseksi markkinoinut sähköpostipalveluaan lähes lainkaan.

Pääasiassa kehittyville markkinoille suunnattu Ovi Mail avattiin reilut kuusi kuukautta sitten joulukuussa 2008. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin palveluun on siis liittynyt noin 170 000 ihmistä kuukaudessa.
Ovi Mailin ajatuksena on ennen kaikkea tarjota helppo mahdollisuus sähköpostin käyttöönottoon kehittyvillä markkinoilla, joilla ihmisillä ei välttämättä ole tietokoneita käytössään. Suosituimmat palvelun käyttömaat ovatkin Intia, Indonesia, Meksiko, Venäjä ja Etelä-Afrikka. Kaikkiaan Ovi Mail on saatavilla yli 180 maassa ja tukee 20 kieltä. Palvelun käyttöönotosta on Nokian mukaan yritetty tehdä mahdollisimman helppoa.

Eniten Ovi Mailia on käytetty Nokian puhelinmalleista 2330 classicilla, 2630:lla (juttumme kuvassa) sekä 5310 XpressMusicilla.

Ovi Mail -tilin avaaminen onnistuu joko laitteesta löytyvän sähköpostitoiminnon kautta tuoreissa Nokian puhelinmalleissa tai osoitteessa mail.ovi.com. Tallennustilaa palvelu tarjoaa yhden gigatavun ja lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa roskapostisuodattimet. Palvelun sähköpostiosoitteet ovat @ovi.com-päätteisiä.

Tällä hetkellä maailman ihmisistä vasta noin joka neljännellä on sähköpostitili. Ovi Mail on suunniteltu niille kolmelle neljännekselle, joilta sähköposti vielä toistaiseksi puuttuu.

Alta löytyy YouTubesta liitettynä Ovi Mailin esittelyvideo:

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja