Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkisti Jalou-tyylipuhelimen - saataville myös Dolce&Gabbana-versio

4
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson julkisti Jalou-tyylipuhelimen - saataville myös Dolce&Gabbana-versio
Sony Ericsson on julkistanut tyylikkään Jalou-simpukkapuhelimen. Perusversion ohella puhelimesta tulee saataville myös kuuluisan muotitalon kanssa yhteistyössä luotu, valmistusmäärältään rajoitettu Jalou by Dolce&Gabbana -versio.

Jaloun varustukseen kuuluu muun muassa kätevä peilitoiminto: puhelimen näyttö muuttuu peiliksi nappia painamalla.
"Jäsennellyistä muodoista, leikatuista kulmista, kätketyistä syvyyksistä ja koruyksityiskohdista on tulossa vuoden 2010 kuumimpia muotivirtauksia. Ensi vuoden muotimallistoissa nähtäneen myös syviä ja luonnollisia korukivivärejä. Jalou ja Jalou by Dolce&Gabbana edustavat näitä trendejä timanttimuotoisella designillaan, puhtailla ja selkeillä linjoillaan sekä erilaisten kiiltävien ja mattapintaisten pintojen yhdistelyllä, mikä antaa puhelimille syvyyttä", kommentoi Jaloun päämuotoilija Charles Hunt Sony Ericssonin tiedotteessa.

Jaloun Dolce&Gabbana-versio on väritykseltään roosan värinen (Sparkling Rose) sekä varustettu 24 karaatin kultapinnotteisilla yksityiskohdilla. Mukana toimitetaan myös tyyliin sopivat Bluetooth-kuulokkeet ja kolme silkistä ja satiinista valmistettua pussukkaa. Myös puhelimen sisällössä Dolce&Gabbana on esillä: mukana on kuvia ja videoleikkeitä Dolce&Gabbanan vuoden 2010 syys- ja talvimalliston esittelystä ja tapahtuman backstagelta sekä valikoima tyylikkäitä teemoja ja taustakuvia ja Dolce&Gabbana-blogi, joka tarjoilee tuoreimmat uutiset muodin maailmasta.

Jaloun tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat kaksituumainen näyttö, 3,2 megapikselin kamera, videokuvaus, FM-stereoradio, musiikkisoitin PlayNow- ja TrackID-palveluiden kera, stereo-Bluetooth, Walk Mate -askelmittari, sähköposti, sekä integroidut Google-haku-, YouTube- ja Google Maps -sovellukset.

Painoa Jaloulla on vain 84 grammaa. Kyseessä on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja kolmitaajuus-3G-puhelin (WCDMA 900/1700/2100 MHz). GSM-verkossa Jalou tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä ja 3G-verkossa sekä latauksia nopeuttavaa HSDPA:ta että lähetyksiä nopeuttavaa HSUPA:aa.

Markkinoille molempien Jalou-versioiden pitäisi tulla vuoden 2009 loppuun mennessä. Perusversio Jalousta tulee saataville väreissä, joiden nimet ovat Deep Amethyst, Aquamarine Blue ja Onyx Black.

Jaloun julkistus romuttaa myös aiemmin kertomamme huhut siitä, että Sony Ericssonin seuraava Symbian-puhelin olisi nimeltään Jalou. Jaloussa käytössä on Sony Ericssonin oma, suljettu alusta. Olemme kertoneet myös nyt julkistetusta Jalousta jo aiemmin, jolloin se tunnettiin vielä kehitysnimellä Bao.


Sony Ericsson Jalou


Perus-Jaloun saataville tulevat värivaihtoehdot


Jalou avattuna ja suljettuna


Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana


Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana

Kommentit (4)

Kuurankukkanen (vahvistamaton)

3

Minä taas olen sitä mieltä että tuo luuri on sievä. Aluksi tosin itsekään en muotoilusta liiemmin piitannut, mutta kun katselin kuvia enemmän, huomasin kuinka kaunis se oikeastaan onkaan. Saatan jopa harkita sen ostamista, ehkä. Se on nätti ja siinä on kaikki tarvittavat toimnnot - joten mikäs siinä :)

Vastaa
Kermahattara (vahvistamaton)

4

Minä taas olen sitä mieltä että tuo luuri on sievä. Aluksi tosin itsekään en muotoilusta liiemmin piitannut, mutta kun katselin kuvia enemmän, huomasin kuinka kaunis se oikeastaan onkaan. Saatan jopa harkita sen ostamista, ehkä. Se on nätti ja siinä on kaikki tarvittavat toimnnot - joten mikäs siinä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja