Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevasta Leo-superpuhelimesta lisätietoja ja kuva

4
Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta Leo-superpuhelimesta lisätietoja ja kuva
Taiwanilaisen HTC:n tulevasta mallista, joka tunnetaan kehitysnimellä Leo, on saatu lisätietoja sekä kuva julkisuuteen. HTCPedian mukaan sivuston foorumin käyttäjä lähetti kuvan heille.

Leon odotetaan olevan varsinainen tehopakkaus. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin pitäisi kuulua Qualcommin Snapdragon MSM8250 -prosessori yhden gigahertsin kellotaajuudella, 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, kiihtyvyysanturi, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, 512 megatavua ROM-muistia ja 320 megatavua RAM-muistia sekä microSD-muistikorttipaikka.
Varsinkin Leon näyttö tulisi tietojen mukaan olemaan verrattain suurikokoinen ja myös yhden gigahertsin prosessoria voidaan vielä toistaiseksi pitää melkoisena herkkuna puhelimessa.

Uuden renderöidyn kuvan perusteella Leo on muotoilultaan erittäin yksinkertainen ja elegantti. Kosketusnäytön alta löytyy yhdestä rivistä viisi näppäintä. Leon käyttöjärjestelmä tulee olemaan Microsoftin Windows Mobile 6.5.

HTC ei ole kommentoinut Leota. Mallin tarkasta julkistus- tai myyntiintuloajankohdsta ei toistaiseksi ole tietoa. Leon julkistuksen odotetaan kuitenkin tapahtuvan vielä loppuvuoden aikana. Tällöin Leosta tullee ominaisuuksiensa perusteella HTC:n Windows-puhelinten malliston lippulaivamalli.

Kommentit (4)

psp (vahvistamaton)

1

on se upeeta, että edes joku osaa!!!

koskahan komeus tulee myyntiin?

t. osakkeenomistaja

Vastaa
S.T. (vahvistamaton)

2

Teknisesti vaikuttaa pätevältä, mutta Windows Mobilen vuoksi en tähän koske. En myökään pidä noista fyysistä napeista puhelimen alareunassa. Pelkkään kosketusnäyttöön perustuva laite on mukavampi käyttää (iPhone).

Vastaa
tidusi
tidusi

4

Nyt kyllä rupes tekemään mieli tätä. Toivottavasti tulossa tänne pohjolaankin, ettei tarvi ruveta tilailemaan muualta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja