Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Taikuutta tai ei: HTC myynyt jo yli miljoona Magic-puhelinta

8
Markus Lehtiniitty

Taikuutta tai ei: HTC myynyt jo yli miljoona Magic-puhelinta
HTC on ilmoittanut myyneensä jo yli miljoona Magic-puhelinta. Asiasta kertoo DigiTimes. HTC Magic on yhtiön järjestyksessään toinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin.

Magic tuli markkinoille huhtikuun 2009 lopulla. Sama puhelin tunnetaan myös nimillä T-Mobile myTouch 3G ja T-Mobile G2.

Magicin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö tutulla 320x480 pikselin Android-tarkkuudella, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka sekä laajat yhteysmahdollisuudet ja Android-alustan tarjoamat toiminnot.

Saunalahti oli aiemmin tuomassa HTC Magic ensimmäisenä Android-puhelimena Suomen markkinoille, mutta suunnitelmat jäivät jostakin syystä toteuttamatta. Tämän vuoksi HTC:n kolmas Android-puhelin, HTC Hero, ehtikin Suomeen ensin. HTC Hero on parhaillaan testattavanamme - tässä ensikokemuksemme siitä.DigiTimes kertoi myös, että HTC:n pääjohtaja Peter Chou odottaa keskihintaisten puhelinten muodostavan HTC:n toimituksista 50-60 prosenttia vuoden 2009 toisella puoliskolla. Choun mukaan HTC keskittyy jatkossakin vahvasti kehittämään noin 300 dollarin hintaluokkaa edustavia, keskihintaluokan puhelimia. Ensi vuonna HTC:n mallistosta noin puolen pitäisi perustua Androidille sekä toisen puolen Microsoftin Windows Mobilelle.

HTC:n tulevia Android-puhelimia ei ole vuotanut suurissa määrin julkisuuteen. Yksi niistä kuitenkin on Click-nimellä toistaiseksi tunnettu, edullinen Android-malli.

Aiemmin olemme kertoneet, että HTC laski dramaattisesti taloudellista ennustettaan loppuvuodesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

30146264
30146264

1

Hassua, minä juuri tilasin kyseisen puhelimen saksasta aika tarkalleen kolmella sadalla eurolla =D . Harkitsin myös heroa mutta sen tuomat uudistukset ovat minulle jotakuinkin tarpeettomia ja muutenkin esimerkiksi htc sense:n saa asenneltua tuohonkin puhelimeen. Muutenkin hero on mielestäni ruma "leuan" takia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hähää (vahvistamaton)

2

tyhjänpäiväistä markkinointipropagandaa
yrityksellä on, kuten kaikilla muillakin. Erikseen valmistusyhtiö ja markkinointi yhtiö. Valmistaja on myynyt sisäisesti puhelimet markkinointiin ja voidaan julkaista myyntimäärät.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

5

@2

Totta! Sen täytyy olla varmasti niin, että yksikään matkapuhelinvalmistaja ei ole myynyt koskaan ainuttakaan puhelinta! Pelkkää myyntikikkailua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

6

Itse uskon, että myyntiluvut voivat hyvinkin olla ainakin lähellä tuota, koska tämä malli on kuitenkin tullut tosi laajasti markkinoille. USAssa t-mobilelle ja useissa Euroopan maissa vodafonelle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jonathan (vahvistamaton)

8

@7

Olitpa hauska. Ei pidä paikkaansa, ainakaan näytön ja virtuaalinäppiksen osalta. Oikeasti olisi kiva saada järkeviä, *perusteltuja* kommentteja, eikä typeriä onelinereitä. Tiedän vaativani liikaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.